torstai 27. maaliskuuta 2014

Menestyksekäs Latvian turnee :)

Taas yksi onnistunut reissu takanapäin, koirista mukana Elli, Raili ja Sissi. Ensimmäistä kertaa turneiltiin baltian maissa omalla autolla, kokemus sekin. Matka sujui oikein hyvin ja hotellikin osoittautui oikein tilavaksi ja siistiksi erinomaisella paikalla; parin korttelin päässä suuri puistoalue ja näyttelypaikalle viisi minuuttia

Lauantaina oli Latvian Voittaja näyttely. Sissi aloitti ja oli ainoa junnuluokan narttu. Tuloksena LVJV-14 ja junnuserti, jonka johdosta sitten myös uusi titteli Latvian Juniorimuotovalio :) Loppulta vielä paras narttu 2.
Raili The Nakupetteri sai kaikista odotuksista poiketen erinomaisen, mutta ei SA:ta, joten voittajatitteli jäi saamatta. Tyytyväinen olen kuitenkin että tuolla turkilla se pystyy edelleen eriä napsimaan.
Elli (luottokoira) hoiteli homman varmaan tapaansa tuloksena eri SA ROP-vet vet-SERT VSP -> LVVV-14 ja LV VMVA :) ROP oli seurueemme oma poika Zaraja Remington "Koda"


ROP Zaraja Remington, tuomari Helina Simberg, VSP Arcticfox's Diana

Mummo päästelee isossa kehässä
Sunnuntaina uutta yritystä, Nemolle ja Railille yritettiin vielä saada kotiin viemisiä.
Sissi aloitti taas sunnuntaina, mutta pieni tukkakoirani ei ollut aivan oma itsensä... :( Juoksuja se varmasti tekee ja olisiko jo matkaväsymyskin painanut päälle, mutta se alkoi aivan yllättäen arkailemaan kehässä. Saatiin erinomainen, mutta luonnollisesti PP:tä ei tuolla käytöksellä irronnut. Hieman harmitti, mutta enemmän huolestutti että mikä pienelle oikein tuli. Sitten muistin että se aamulla oksensi kauhean kokoisen purkkaklimpin (oli varmaan syönyt sen iltalenkillä), olisiko siitä voinut irrota xylitolia vielä sen verran että Sissillä oli huono olo? Tiedä sitten, mutta onneksi illalla satamassa Sissi oli jo oma pirteä reipas itsensä :)

Railin kanssa sitten jo hieman jännitti ja voi sitä iloa kun sieltä ojennettiin serti ja cacib, Raili on nyt sitten tuplalitilativalio ;) Elli sai saman tulokse kuin lauantaina eli ROP-vet ja VSP, Raili siis PN2. ROP oli myös tänään seurueemme oma poika Hedera's Flaming Fairy "Nemo", uunituore CIE!

Onnistunut reissu siis kaikin puolin, kuudesta mahdollisesta tittelistä saatiin kotiintuomisina viisi :) Virpille ja Lauralle vielä suurkiitos mahtavasta reissusta!

Raili on muuten aivan loistava juoksunajoittaja. Pelkäsin ennen reissua että se aloittaa juoksunsa( Latviassa juoksuiinen ei saa osallistua), mutta hänpä pidätteli ja aloitti vasta eilen keskiviikkona, kiltti tyttö ;) Katsotaan seuraako Sissi pian perässä.

CIB&CIE&Pohj&Balt&Fi&Lt&Se(n)&No&Ee&Lv Mva Ee&Lv VMva EuV-06 LtV-07 PMV-07 PMV-09 V-09 V-12 LvV-10 VV-12 HeW-13 HeVW-13 LvVV-14 FI TVA Arcticfox's Diana

By&Lv JCh LvJW-14 Adventurer's Dashing Night

By&Lv Ch Myrock's X-Mas Angel
Alla muuten vielä hauska vertailukuva. Railiahan luultiin Latviassa toistamiseen pennuksi tai enintään junioriksi. Alla Porin KV:ssä 2012 otettu kuva, jossa Raili on noin 7kk. Mikään ihme ole että sitä edelleen vauvaksi luullaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti