tiistai 20. tammikuuta 2015

Tik-tak tik-tak! Tikityys kiihtyy

Viikonloppuna tehtiin sellainen kevyt kisareissu Ouluun asti :D Okei, oli meillä muutakin asiaa Ouluun kuin agilitykisat, mutta kuitenkin.

Ritva Herrala oli tehnyt todella kivat agilityradat. Ensimmäisellä radalla tapahtui harmittava työtapaturma puomin yläsmenolla ja siitä kontakti vitonen. Muuten ei korjattavaa, sujuva nopea rata ja puhtaalla radalla sijoitus olisi ollut kolmas.

Toinen rata oli ohjauksellisesti aavistuksen haasteellisempi, mutta ei mikään mahdoton vaan todella mukavasti eteen päin soljuva rata tämäkin. Railin kanssa päästiin nollalla maaliin ja kuuluttaja kertoi meidän menneen kakkosiksi. Radan jälkeen ioli hyvä fiilis ja lähdettiin Railin kanssa jäähdyttelemään. Kun tulin lenkiltä takaisin, oli medien osalta kilpailu jo ohi ja sitten jännättiin tuloksia. Ykkössija oli pysynyt muuttumattomana ja kun Railin ilmoitettiin olevan edelleen kakkosena, tuli minulle aivan halvaantunut olo. Ykkösen ei mainittu saavan sertiä, tulisiko se meille? En tiedä mikä sillä kuuluttajalla oikein kesti, mutta sittenhän se sieltä tuli; Railille SERT-A! JEEEEEEEEEEEE!!!!! Voi vitsi mikä riemun tunne :) Nyt sitten odotellaan että tulee vuosi täyteen ekasta (8.2.) ja koitetaan josko se vika serti sieltä vielä saataisiin. Huiiii!

Timo Teilerin tekemä hyppyrata meni sitten ihan käteen. Minulla oli sertistä niin euforinen olo, että tiesin jo lähdössä että nyt ei ole ajatukset kohdillaan niin eihän tämä voi putkeen mennä. Joo, ensimmäistä kertaa saatiin hylkäys sen takia kun tuli kolme kieltoa kepeillä, Railin pravuuri este :D No what ever, hauskaa oli silti!

Sertityttö <3
Ja jos ei pelkästään nämä tulokset saaneet pitkää kotimatkaa kulumaan joutuisasti niin ei siinä vielä kaikki! Sain tiedon, että Raili on Suomen noutajakoirajärjestön paras agilitykoira 2014! Eli Aginuusku 2014 :) Kyllä se on vaan hieno pikkulikka <3

Allaolevat kuvat ottanut ihana ystäväni, korvaamaton tukeni Johanna :)

Tuomari huitoo kontaktivirheen merkiksi
Itsenäinen pujottelunhaku ;)
Putkeen!

Ritva Herrala ojentaa sertin nro 2 ;)

Sertionnittelut....

... ja voittajan onnittelu, agilityssä mennään niin reilulla urheiluhengellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti