maanantai 5. kesäkuuta 2017

Huikea kevät ja pentukesää odotellessa!

Ensin se tärkein; meille tulee pentuja! Viisi viikoa sitten ultra vahvisti tiineyden ja viime viikolla röntgenistä paljastui viisi pentua <3 Raili on jo valtavan kokoinen eikä olo vaikuta enää kovin hyvältä. Synnytys voi käynnistyä minä hetkenä hyvänsä. Tänään on 61 vuorokautta ensimmäisestä astutuksesta. Jos se on yhtään tarkka likka niin synnyttää huomenna, samana päivänä kuin edelliset pennut täyttävät kaksi vuotta ;)

Henkilön Kennel Burning Red's kuva.
60vrk


Kevät meni harrastellessa aktiivisesti. Paavo on jatkanut hienoa menestystään veteraaniluokissa, upeimpana tuloksena Tampereen kansainvälisen koiranäyttelyn ryhmävoitto ja BIS2-veteraani! Sissi palasi mammalomatauoltaan näyttelykehiin Raumalla ollen VSP. Wiia on myös porskuttanut tasaisesti ja Raumalla sekin hienosti ROP ja ROP-vet. Maire pudotti kaiken karvansa ja on nyt vähän aikaa tauolla kehistä.

Maire on kuitenkin vetänyt todella mukavasti käyttöpuolella! Huhtikuussa osallistuimme meidän molempien ensimmäiseen WT-kokeeseen ja Maire teki niin hienoa työtä. Tuloksena ALO1 ja alokasluokan voitto! Saatiin myös kennelpiirin kunniapalkinto. Kaksi B-kokeen starttia ollaan saatu jo pohjalle tälle kaudelle, molemmista tuloksena ALO3. Ekassa kokeessa tökkivät palautukset, toisessa haastava haku vei voiton. Ylpeä silti olen pikkutollosta, tasaisen varmaa tulosta tehnyt. Nyt keskitytään treenailuun ja katsotaan myöhemmin uusia kokeita.

Railin ollessa mammalomalla, ovat Sissi ja Maire toteuttaneet agilitykoiran virkaa. Sissi tekikin hienon paluun agilitykentille tykittäen triplanollan ja nousi kakkosluokkaan! Seuraavissa kisoissa taas Maire viimeisteli ykkösluokan ja näin ollen tytöt kisaavat siis molemmat kesällä kakkosluokassa, hyvä hyvä :)

Nyt kuitenkin jäädään odottelemaan pentujen syntymää <3

Henkilön Kennel Burning Red's kuva.
Paavo RYP1 Tampereella, kuva DogXpress

Henkilön Kennel Burning Red's kuva.
Sissille SERT agilityn 1-luokasta

Henkilön Kennel Burning Red's kuva.
Maire WT ALO1

Henkilön Kennel Burning Red's kuva.
Mairelle SERT agilityn 1-luokasta

1 kommentti: