maanantai 10. syyskuuta 2012

Agility Nokia 9.9.

Kävimme Paavon kanssa juhlistamassa omia synttäreitäni Nokialla parin radan merkeissä. Hieman hirvitti miten radat lähtevät sujumaan; Paavo on ollut kolme viikkoa vanhemmillani "eristyksissä" Railin juoksujen takia ja töiden takia ei olla ehditty treeneihinkään. Radalle paineltiin siis melko kylmiltään.

Ekalla radalla puuttuivat korvat ja jarrut (tää on meidän ensimmäisen radan syndrooma. Jätkällä on niin kivaa että se unohtaa ottaa kartturilta ohjeita...) Toiselle radalle tein sen virheen että pidin jätkää koko väliajan hihnan päässä. Tuntui moottori siinä sitten jo hyytyvän. Mutta jos jotain positiivista halutaan siitä radasta löytää niin uskaltauduin kokeilemaan muutamaa meille vieraampaa ohjauskuviota ja ne suoriutuivat juuri niin kuin pitääkin, jes! Ensi viikolla liidellään taas Liedossa ja ehditään käymään jopa treeneissä ennen niitä ;)

Lauantaina päästiin Ellin ja Wandan kanssa elämämme ensimmäistä kertaa käytännön metsälle ja aamun saldona oli Ellille kolme noutoa :) Elli oli aivan täpinöissään ja olihan se hienoa antaa koiralle mahdollisuus toteuttaa sitä mihin se on jalostettu.

Ensimmäinen lintu noudettuna :)

Elli tarkkana passissa
Paattikoira :)

Aamun saalis
Elli niin kovin ylpeänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti