maanantai 3. syyskuuta 2012

Palavien punaisten kuulumiset jatkossa blogimuodossa

Sainpas toteutettua pitkän ajan suunnitelman. Kotisivut laahaavat pahasti jäljessä, joten ajattelin helpottaa edes tiimin kuulumisten kertomista. Josko blogia tulisi päivitettyä helpommin.

Mitäs kaikkea tähän kuluneeseen kesään ja jo alkaneeseen syksyyn kuuluukaan. Lauma kasvoi yhdellä kultaisella kun veljeni hommasi itselleen Peten, Wandan puoliveli, viralliselta nimeltään Clearing Pond's Gold Digger. Hurmaava jötikkä :) Isänä Petellä on englantilainen herrasmies Thornywait McShay At Ritzilyn ja emänä iki-ihana suosikkikultsuni Greenhill's Stardust.

Wandan ja äidin kova työ palkittiin kesäkuun lopussa kun Wanda suoritty hyväksytysti noutajien taipumuskokeen ja tuli sen myötä Suomen ja Eestin muotovalioksi!Tollotiimi on menestynyt varsin mukavasti. Raili on ollut kahdesti ROP-pentu, TollerShowssa PEK4. Elli on mummoutumisen myötä palannut takaisin kehiin. Porissa ROP-vet, Seinäjoen ryhmiksessä 25.8. tuli täyspotti; PN1 ROP ROP-vet ja BEST IN SHOW 4-veteraani! TollerShowssa hienosti VET ERI2 SA, luokassa 11 upeaa veteraaninarttua! Paavo on keskittynyt agilityyn ja nousikin toukokuussa Maxi3 luokkaan! Agilityssä on otettu tavoitteeksi saada SM-nollat kasaan vuodelle 2012 ja ensimmäinen SM-0 tuli Raumalta 28.7. Jännityksellä odotan mihin ratkeemme riittävät. Kisoja on katsottuna, josko niitä nolliakin sieltä tulisi. Aloitimme "uudestaan" tokoilun liki puolen vuoden tauon jälkeen eli toivottavasti tuloksia saadaan loppuvuodesta vielä sieltäkin saralta.

Raili ROP-pentu Pori KV
Elli PN3 ROP-vet Pori KV
Elli ROP ROP-vet BIS4-vet Seinäjoella 25.8.
Paavo lempilajinsa parissa
Wiia on porskuttanut näyttelyissä muutamat ropit ja Porin KV:ssä VSP ja CACIB. Hienoa! Jälkikasvu on menestynyt myös loistavasti! Burning Red's Amazing Number One "Nova" on osoittanut olevansa nimensä arvoinen yksilö. Plakkarissa on jo ensimmäiset tittelit; EE JMVA ja EEJV-12, neljä sertiä Suomesta, VSP ja ROP sijoitukset. Ensimmäinen agilitystartti on myös katsottuna. Ja mikä tärkeintä, tämä kaunokainen on myös terve! Kennelliitosta tuli tänään luustokuvauksen tulokset ja Nova lukeutuu parhaaseen A-ryhmään :)
Burning Red's Amazing Heffalump "Luna" on myös päässyt aloittamaan agilityn ja pyörähdellyt myös harvakseltaan näyttelykehissä. Mutta millaisin tuloksin!  Kiikoisten ryhmiksessä PN2 SERT, Forssan KR:ssä ja Tervakoski KV:ssa PN1 SERT VSP! Mahtavaa Tarja ja Luna, mahtavaa!
Sijoitustyttöni BR's Amazing Rosebud "Fasu" kävi myös kuvilla, tuloksena C/C ja kyynärät sekä polvet 0. Fasu on pudottanut täysin turkkinsa, joten tytön loppuvuoden näyttelyitä tarvitsee hieman pohtia.
Lisää kuvaustuloksia on toivottavasti vielä tulossa tämän vuoden aikana. 

 Kiikoisten rn 17.6.12 Wiia ROP, Luna PN2
 Luna PN2 SERT, tuomari Vera Smirnova
 Nova EE JMVA ja EEJV-12 3.6.121 kommentti:

  1. Hienoa että sullakin on blogi, täytyy lisätä osoite linkkeihin :)

    -Susku

    VastaaPoista