lauantai 10. marraskuuta 2012

Novalle eka CACIB!

Burning Red's Amazing Number One "Nova" on tänään saanut uuden sulan hattuunsa. Jyväskylä KV:sta tuloksena NUO ERI1 SA PN1 SERT CACIB VSP! Onnea Paula ja Susanna!Tuomarina alkuperäsimaasta kotoisin oleva Jo Schepers. Tämä oli Novan ensimmäinen CACIB ja 5. serti. Hienoa työtä Paula, hienoa työtä! Toki koirakin on nätti, mutta ilman aktiivisia omistajia ei tulisi tuloksia. Ensi viikolla Novaa nähdään taas Jyväskylän suunnalla, tällä kertaa agilitynmerkeissä :)

Very nice looking young bitch. Very good type and size, lovely head, good earrings, dark eyes, very nice expression, good under jaw, very good neck, straight topline, good tailset, very good developed ribs, good musculed angulation behind, straight legs, comfact feet, beatiful coat and colour, free and easy movement. Nice temperament.

BR's Amazing Heffalump on käynyt luustokuvissa, virallisia tuloksia vielä odotamme. Kuvat vaikuttivat muutoin olevan ok, mutta selkäkuvasta paljastui lieväasteinen ristiluujakauma. Muutos vinouttaa lantiota lievästi ja saattaa aiheuttaa kipeytymistä. Tällä hetkellä Luna on kuitenkin täysin oireeton ja harrastaa entiseen malliin. Toivottavasti näin jatkuu mahdollisimman pitkään, mieluiten koko koiran elämän ajan. Tämä on taas näitä "tieto lisää tuskaa"-asioita, mutta onneksi Lunalla on ihana Tarja omistajanaan ja tyttösen lihaskunnosta ja -huollosta pidetään erinomaista huolta :)

Me kävimme viime lauantaina Paavon kanssa kisailemassa Vöyrillä. Meille aivan uusi kisapaikka, mutta todella positiivinen kokemus. Ekalta radalta 10vp + yliaika. Toisella radalla oli jo nollarata niiiiin lähellä, mutta , mutta... Pitäisi jo oppia kuinka herkkä takaakiertäjä Pave on ja suunnitella radat sen mukaan. Mutta aina oppii ja radat tuntuivat todella hyviltä. Harmi vain ettei tälle vuodelle enää taida kisoja tulla :/ Tampereella käydään vielä misseilemässä itsenäisyyspäivänä ja toki Messari on molempina päivinä "must to see and feel" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti