sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Super-Novalle 2*LUVA!

BR's Amazing Number One on tänään taas osoittanut olevansa nimensä veroinen neitokainen. Tänään Jyväskylässä oli Novan kolmannet kisat ja tulossaldo sai kasvattajan hihkumaan onnesta :)

A-rata 5vp -4.29 sij. 1

B-hyppyrata 0 vp -11.66 LUVA sij. 1

C-rata 0vp -12.67 LUVA sij.1 

Aivan huimaa! Triplavoitto ja tuplanolla! Triplanollakin oli lähellä, mutta Paulan omien sanojen mukaan voi vain katsoa peiliin ;) Onnea vielä kerran!

BR's Amazing Heffalump "Luna" terveystulokset virallistettiin. Tulos C/C eli hieman huonontui arvio alkuperäisestä.

Railin kanssa osallistuttiin tänään ensimmäiseen "agivalmennukseen" eli meille aivan vieras kouluttaja oli antamassa neuvoja. Raili hieman vajaa 11kk teki ihan kelpo suoritusta. Slalom-kuvio joutui suurimman syynin alle, lähinnä ohjaajaan olemattomien ohjaustaitoten takia, ei niinkään koiran taitamattomuuden. Kun saatiin askelkuviot kohdalleen niin näytti hyvältä. Keppitreenit ovat tuottaneet tulosta, hyvin haki kulmasta kepit. Kontakteilla pitäisi varmaan palata takaisin namialustaan/valjasjarrutukseen. RaiRai kyllä ottaa kontaktit mutta 2on-2off jää helposti suorittamatta. Lisäksi saatiin hyvä harjoitus tuohon palkkalelun palauttamiseen. Noutotreeneissä kyllä damit palautuvat suoraan syliin, mutta agissa käytettävät special-lelut ovat vähän liian hienoja ;) Vauhtia ja intoa neidissä kyllä on, ihana aksakaveri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti