maanantai 10. joulukuuta 2012

Messari viikonloppu 2012

Aivan mahtava viikonloppu jälleen takana! Kiitoksia ystävät :) Tulossaldo oli jälleen vähintäänkin tyydyttävä...

Minulla oli vain tytöt ilmoitettuina, joten uroskehät menivät hieman ohi, keskityin shoppailuun ja käväisin juokemassa appenzelikehässä :D Urokset voitti molempina päivinä legendaarisen upea Ramon, onnea taustajoukoille!
Raili aloitti tyttöjen esiintymiset. Pikku-Sintti se vaan jaksaa yllättää esiintymisellään. Kehän ulkopuolella se on tasajalkaa loikkiva hyppyrotta, mutta kehässä esiintyy kuin mikäkin showkoira. Tuloksena lauantaina yhdeksän nartun joukosta ERI2! Tulos oli jo siinä mielessä yllätys, että osa koirista sain vain EH:n kun olivat liian pieniä. RaiRai oli tämän tuomarin mukaan keskikokoa. Sunnuntaina ei tullut luokkasijoitusta, mutta erinomaisia kuitenkin oltiin. Hieno pätkä, joka showsta tähän asti ERI!
Luottokoira Capri teki molempina päivinä upeat esiintymiset, mutta kaunis neitokainen on hieman erehtynyt vuodenajasta ja villahousujen sijaan oli vetäissyt päälleen bikinit... :) Molempina päivinä tuloksena ERI4.
Viikonlopun mahtavimmat tulokset tulivat veteraanisisaruksille. Lauantaina Viivi jyräsi veteraaniluokassa ja nappasi itselleen Helsingin veteraanivoittaja 2012 tittelin ja oli ROP-veteraani, upean Cajon ollessa VSP-veteraani. Ellille ERI2 SA. Viivin kanssa kävimme myös pyörähtämässä BIS-vet kehässä, saimme sen kymmenen sekuntia kehäaikaa ;) Kiitos jälleen luottamuksesta Heli ja Riku :)

Helsinki Winner 2012; VSP-vet Hingstbackes Red-Cajo ROP-vet Arcticfox's Donna

Sunnuntai oli kuitenkin taas yksi uusi sulka lisää Ellin hattuun. Haaveissamme oli että sekä Elli että Viivi saisivat molemmat veteraanivoittaja tittelit. Näin kävikin ja sunnuntaina siskosten järjestys oli päinvastainen. Ellille tuli siis titteli Veteraanivoittaja 2012. Mutta paras narttu kehissä tuli sellainen jack pot etten kyllä uskaltanut sellaisesta edes haaveilla. Narttuja karsittiin juoksukierrosten jälkeen pois jatkosta ja mummo-koira vaan sai jatkaa kehässä oloa. Lopulta sijoittamatta olivat enää Elli ja Paavon äiti Dina. Viimeisen juoksukierroksen päätteeksi oma ilon kiljaisuni kuului varmaan taas toiselle puolelle hallia. ELLI PARAS NARTTU VOITTAJA 2012 NÄYTTELYSSÄ VETERAANILUOKASTA! Ellille siis toinen Voittaja-titteli tittelirivistöön <3 Olin pakahtua onnesta, kyyneleet tulivat poskille eikä asiaa yhtään helpottanut lukuisat onnitteluhalaukset, joita alkoi tulemaan. Elli vaan oli kehässä aivan mahtava. Sen esiintyminen ja asenne olivat jotain aivan uskomatonta. Jos se osaisi puhua, se olisi varmaan sanonut että "pois alta nulikat, antakaas kun vanha näyttää miten mennään!" Elli vain on jotain ainutlaatuista. Nyt voisin todeta, että parin vuoden kehätauon jälkeen NAKKI IS BACK! ;) Ainutkertainen kokemus. Loppujen lopuksi Elli oli ROP-veteraani, Cajon ollessa jälleen VSP-veteraani. Paljon onnea Katja 13-vuotiaan Cajon upeasta viikonlopusta. Loppukehissä Ramon vei oikeutetusti voiton mummon pokatessa VSP ruusukkeen. Elli <3Voittaja 2012; VSP-vet Hingstbackes Red-Cajo ROP-vet Arcticfox's Diana

Voittaja 2012; VSP Arcticfox's Diana ROP Fireheart Kid Sundance

CIB&CIE&POHJ&BALT&FI&LT&SE(n)&NO&EE&LV MVA EUV-06 LTV-07 PMV-07-09 V-09-12 LVV-10 VV-12 FI TVA         Arcticfox's DianaKokkerikehässä tuli myös mukavaa menestystä. Nova edusti jälleen upeasti ja oli lauantaina PN2 SERT vara-CACIB, joka vahvistuu CACIBiksi! Onnea Paula ja Susanna ja kiitos tyttösen esille tuonnista :) Wiia lauantaina ERI. Sunnuntaina Novalle ERI mutta ei SA:ta pilkutuksen vuoski. Wiia taas otti jälleen hienon sijoituksen Voittajan PN-kehässä ja oli hienosti PN4. Tuomari tuli sanomaan, että se on ihan oikeasti kaunis koira, tänään vain hieman niukassa turkissa. Ja niinhän se on.

Burning Red's Amazing Number One

Tytär ja äitee :)

1 kommentti:

  1. Kiitos kovasti onnitteluista blogissasi <3 Ellillä oli mieletön draivi päällä! Paljon onnea upeasta vklopusta ja Ellin ROP-vet/VSP:istä! :)

    VastaaPoista