sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Top Dog Show 2013

Varsin kalju tiimimme sai kasaan ihan mukavat tulokset :)
Raili oli suuressa junioriluokassa ERI2 SA! Todella hieno saavutus aivan karvattomalta "slimfit" prinsessaltamme. Raili esiintyi kuin mikäkin kehäkettu, vaikka kehän ulkopuolella käyttäytyi kuin mikäkin kenguruiden kauhukakara... Tämä oli RaiRain kuudes virallinen näyttely ja aina se on saanut erinomaisen! Ei mun koirista vielä kukaan ole tällaista "putkea" tehnyt heti näyttelyuran alkuun ;) Mielenkiinnolla odotan millaiseksi tyttö kehittyy, karvat olisi kivat, koko on just passeli.

"Välsammansatt tik med feminint huvud. Normalvinklad. Mycket bra kropp. Bra pälsstruktur och benstomme. Rör sig exellent från sidan" Kuva Virpi Laaksonen
Elli-mummo meinasi saada tuomioksi kotiin jäämisen. Torstai iltana sitten kuitenkin vietin Ellin kanssa reilun tunnin "salongissa" ja sainkin sen näyttämään ihan koiralta. Häntä ja housut ovat silti suoraan sanottuna hirveät eli niitä ei ole :) Elli kuitenkin sai ERI:n ja SA:n Minnan handlauksessa ja tuli luokan toiseksi neljästä veteraanista, Viiivi-siskon kanssa sain sitten nautiskella ROP-veteraanin tittelistä! Toki hihnan päähän löysi tiensä myös Capri, joka on edelleen hieman etuajassa bikinikauden suhteen. Tuloksena ERI2 SA, kun Alva kiilasi ykköspallille ja lopulta koko rodun parhaaksi! Onnea Minna :)

Koikkerit menivät pahasti tollereiden kanssa päällekäin, joten Wiia pääsi komentamaan Hannaa kehään. Tuloksena ERI1 SA PN2 CACIB.

Seuraava näyttely onkin sitten vasta maaliskuussa, mutta silloin niitä onkin sitten hieman useampi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti