keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Näyttelytuloksia

16.11. käytiin pitkästä aikaa Jyväskylän Kv näyttelyssä. Yksi lempinäyttelypaikkojani. Tulostaso oli varsin mukava;

Paavo ERI1 SA PU2 vara-CACIB
Raili ERI2 SA
Elli ERI1 SA PN2 ROP-vet, tuomarin mukaan "full of energy and attitude" <3
Pete ERI3
Wiia ERI1 SA PN1 CACIB ROP

Paavo osallistui myös Banietta's kasvattajaryhmään, joka oli hienosti ROP-kasvattaja, onnea Minna! Poika jaksoi lisäksi pyörähtää vielä junior handler kehässäkin. Paavo jää nyt odottamaan valionarvon vahvistusta ennen seuraavaa kehäkäyntiä. Turkkitilanne on nimittäin alaarvoinen ;)

Elli Kuva R. Syrjä

Paavo valmistautuu bikinikauteen...
17.11. pakattiin autoon Sissi, Raili ja Wanda ja lähdettiin nousiaisiin Sissin pentutreffeille. Kiva oli nähdä Neela äitiä ja sisaruksia ja paria muuta sukulaiskoiraa. Tehtiin kunnon lenkki metsässä ja hienosti nämä tukkakoirat menevät isonakin laumana :)


24.11. oli vuorossa Helsingin pentunäyttely. Huima määrä portugeesin pentuja oli ilmoitettu paikalle, täysi tusina ja yksi päälle! Tuomarina Rune Fagerström. Sissi ja veljensä menestyivät hienosti; Jaakko voitti pikkupennut kunniapalkinnon kera ja oli PUP-2. Sulo oli luokkansa toinen KP:n kera. Sissi pisteli menemään kehässä suurella asenteella (asenne korvaa koon ;)) ja voitti pikkupentujen luokan KP:llä! So happyyy :) Suurempi yllätys oli se että Sissi oli myös PNP-1 ja lopulta VSP-pentu! Meidän pikkupätkä. Tuomari vain totesi että Sissi on nartuksi aivan riittävän kokoinen. Arvostelu oli mukavaa luettavaa. Tuomari mainitsi että Sissi liikkuu jo turhankin kovaa, täytyy yrittää löytää sopivampi vauhti rotukehiin, ryhmässä saakin sitten mennä jo näyttävästi ;) Täytyy jatkossa yrittää hieman jarrutella tuota höyryjunaa. Enkä nyt sitten vielä vedä tuota turkkia kokonaan alas ja tee Siiselistä puhdasta agilitykoiraa ;) Ulkomaat kutsuvat flikkaa alkuvuodesta :)

ROP-pentu Hecaron Guiar VSP-pentu Adventurer's Dashing Night Kuva: Sanna Tammi

6kk. Hyvin tasapainoinen narttumainen kokonaisuus. Hyvät nartun mittasuhteet. Vahva hyvänmallinen pää. Kaunis ilme. Hyvä kaula. Erinomainen eturinta ja runko. Hyvä luusto. Tasapainoiset kulmaukset, joita käyttää hyvin liikkeessä. Erinomainen häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Ihastuttava luonne. Kuva: Hanna Pohjatalo

Little puff <3 Kuva Hanna Pohjatalo1 kommentti: