maanantai 23. joulukuuta 2013

Mummo did it again!!!!

Elli, maailman rakkain koira, once in the lifetime... Viikko sitten oli messarissa kolmipäiväiset voittajanäyttelyt ja meidän laumasta oli mukana vain Elli. Elli piti lipun korkealla, nuoremmat saivat perjantaina katsella Ellin housukarvoja Ellin juostessa parhaaksi nartuksi!!! Aivan uskomatonta! 9,5 veteraanini teki sen taas, uusi viimevuotisen messarin narttujen voiton. En koskaanikinämilloinkaan missään vaiheessa uskaltanut edes haaveilla moisesta :) Elli siis ROP-veteraani, Helsinki Veteran Winner ja VSP, Helsinki Winner! Itkuhan siinä taas tuli... ROP oli Paavon komea velipuoli Vertti.

Kahtena muuna päivänä Elli oli ERI3 SA, Viisi-sisko vei sunnuntaina potin kotiin, ainutlaatuiset siskokset <3 Uutena tuttavuutena oli sekä perjantaina että lauantaina hihnan päässä Koda (WJW-13 Zaraja Remington) ja tietenkin iki-ihana Capri perjantaina ja sunnuntaina, kiitos omistajille luottamuksesta, taas kerran :)

ROP-vet VSP Arcticfox's Diana, ROP Banietta's Chasing A Maserati

CIB&CIE&POHJ&BALT&FI&LT&SE(n)&NO&LV&EE Mva EE VMva EUV-06 LTV-07 PMV-07-09 LVV-10 V-09-12 VV-12 HEW-13 HEVW-13 FI TVA Arcticfox's Diana, my diamond <3
Viime perjantaina 20.12. Elliltä poistettiin munasarjat, kaksi maitorauhasta ja vasemmasta kyynärpäästä luomi. Operaatio sujui hyvin ja Elli on lähtenyt hyvin toipumaan. Rauhallisesti nyt pitää jonkin aikaa ottaa, mutta ensi vuonna Elli on taas valmis astelemaan kehiin, virkeää veteraania on ilo viedä kehään :)

Talvi on ainakin täällä meilläpäin ollut todella vähäluminen, mutta siitä huolimatta OIKEIN HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!



1 kommentti: