sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kisakausi 2014 korkattu

Eilen alkoi kisakausi 2014 kun startattiin kolmen radan verran agilityä Liedossa. Ja hienosti alkoikin! Raili tykitti heti ensimmäisellä hyppärillä hienon nollaradan. Rata on ehdottomasti yksi meidän parhaimmista, Railin  oli meno vauhdikasta ja sujuvaa ja meikäläisen ohjauksesta saattoi kerrankin sanoa että kaunista katseltavaa ;)
Toinen rata hyllytettiin juurikin siinä kohdassa joka jo tutustumisessa tuntui haastavalta. Raili tuli suorasta putkesta suoraan ohjaajan jalkoihin ja sitten siinä säädettiin aikamme esteen vieressä ja lopulta hypättiin väärään suuntaan. Tällä radalla olin erityisen tyytyväinen Railin keppien hakuun. Kulma oli haastava ja kepeille tultiin pituuden takaa, mutta hienosti tyttö haki :)
Kolmannelta radalta tuli myös nolla! Kaunista se ei ollut ja pari kohtaa suoritettiin tiukalla pelastamisella, joissa kului aikaa, mutta maaliin tultiin virheittä vajaan sekunnin miinusajalla. Riitti ;)
Nyt olisi sitten kuusi SM-nollaa kasassa eli meiltä puuttuu enään/vielä se tuplanolla! Taitaa olla ohjaajan pääkopasta kiinni saadaanko sitä vai ei ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti