lauantai 1. helmikuuta 2014

Hieno viikko koirarintamalla!

Huh huh mikä viikko :) Ihan perusjuttuja kun ajattelee niin agility treenit ovat menneet sekä Paavolla että Raililla mukavasti, Raili pääsi tiistaina dobotunnille ja Paavon kanssa on hinkattu vähän tokojuttuja metsälenkkien yhteydessä. Arki sujunut siis mukavasti.

Sitten niitä specialhienouksia; Raili kävi keskiviikkona täällä Porissa näyttämässä silmiään Tuomas Illukalle ja sai niiltäkin osin terveen paperit, hienoa!
Paavo on nyt virallisesti Champion International d'Exposition, hieno diplomi odotti eilen postilaatikossa :) Katsotaan koska käydään valioluokka korkkaamassa, karvaa täytyy ainakin vielä hetkinen kasvatella.

Hienot tulokset näyttelyrintamalla jatkuivat tänään kun Elli ja Wiia suuntasivat äidin kanssa Parkanon ryhmikseen (itse jouduin lähtemään hieman surullisempaan tilaisuuteen...). Tulokseia saadaan kuitenkin aikaiseksi ilman meikäläistäkin; Wiia oli ROP ja pääsi ryhmässä kivasti kuuden parhaan joukkoon. Tyttärensä Luna, BR's Amazing Heffalump, oli myös näytillä, tällä kertaa EH. Elli-mummo oli aivan hirveässä turkissaan hienosti PN4 ROP-veteraani ja lopulta upeasti BEST IN SHOW 3 veteraani! Kiitoksia Hannalle esittämisestä :)
Alkuvuoden tulokset ovat olleet mielettömän hienot, toivottavasti vuosi jatkuu samaa rataa :)

Tässä vielä tyttöjen arvostelut;
Wiia;"6v. Erinomainen tyyppi ja koko. Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvän mallinen pää, kaunis ilme, hyvät korvat, hyvä kaula. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen runko, hyvä ylälinja. Sopiva luusto, hieman pehmeät välikämmenet. Hyvä väri, ei parhaassa karvassa. Tyypilliset liikkeet. Taitavasti esitetty."

Elli;"10 vuotias veteraani, joka aivan upeaa rotutyyppiä. Hieno pää, jossa sopiva otsapenger ja hyvä kallon muoto. Täydellinen runko ja raaja kokonaisuus. Karvapeite tänään hieman vanhaa ja hieman haalistunut. Liikkuu hyvällä askelpituudella." Voi mummo sanon minä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti