maanantai 19. joulukuuta 2016

Vuosi pulkassa

Paljon on tapahtunut. Valitettavasti Raili ultrattiin Hollannin reissun jälkeen tyhjäksi, mutta menemme sitten keväällä uudestaan yrittämään. Sissi sen sijaan pyöräytti maailmaan kolme komeaa poikaa ja kaksi kaunista tyttöä :) Huomenna pennut ovat seitsemänviikkoisia ja saamme hakea Sissin ja joulupaketin kotiin ;)


Vastasyntyneet
Neliviikkoiset

Sirkka

Sisu

Sebastian

Sampo

Saima
Maire kuvattiin kauttaaltaan terveeksi ja testattiin Railin tavoin DE terveeksi :) Maire lisäsi yhden meriitin lisää saavutuksiinsa ja sai tokon piirimestaruuskokeessa ALO1 tuloksen kunniapalkinnon kera ja voitti luokkansa :) Näyttelyissä on tullut pari sertiä lisää ja Jyväskyylän KV:ssa se sai molempina päivinä cacibin!



Paavo on jatkanut upeaa näyttelyputkeaan! 14 kertaa putkeen se oli PU1, Jyväskylän intissä milempina päivinä RYP3 ja Helsinki Winnerissä VSP saaden totaalisen karvattomana titelin HeW-16! Aivan uskomatonta. Saimme kutsun Champion of Champions gaalaan helmikuussa, mahtavaa päästä kohottamaan skumppamaljat Paavon kunniaksi ennen kuin on aika siirtyä veteraaniluokkiin :)

Jyväskylä kv 2*RYP3
Lahti KV ROP


HeW-16 ja VSP
Huikean vuoden loppuhuipentuma
Railin Sylvi-tytär sai itsenäisyyspäivänä sertin :)


Rauhallista joulunaikaa kaikille lukiojoille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti