keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Elossa ollaan :D

Koska olen huomattavan laiska blogin kirjoittaja niin kootaanpa vain pikaisesti mitä me ollaan hiljaiselon aikana hommattu:

railin pennut syntyivät 9.6.17, uros ja kaksi narttua. Hekin ovat jo 8kk ikäisiä pentuja, jotka lähestyvät jo juniori ikää! Kaikilla kolmella on elämä sujunut oikein mukavasti ja kaikki kolme ovat pääseet näyttämään taitojaan harrastuksien parissa, näyttelykehätkin on jo kaikilla kolmella korkattu :) Tytöistä punanenäinen jäi meidän lauman jatkoksi.

Paavo on tykittänyt kivasti veteraanikehissä, hienoimpana saavutuksena messarista se sai viisi titteliä kuudella tarjolla olevasta! Kohta ikää tulee mittarin 9 vuotta, mutta ikä ei juuri paina mieltä, fyysisiä muutoksia toki alkaa herrasta näkemään. Saipa se jälleen kutsun gaalaankin.

Raili palasi tammikuun alussa kisaradoille mammalomalta ja on jo kartuttanut SM-tiliään neljän nollaradan verran! Kävi muori myös reilun vuoden tauon jälkeen näytelmissäkin. Railin mielestä taukoa voidaan pitää taas vuosi ;)

Maire toteutti yhden ison unelmani ja se voitti Novascotiannoutajat ry:n vuoden Nome-tollerin tittelin! Aivan huikeeta :) Syksyllä tokosta AVO1 ja joulukuussa vielä VOI2, vain puoli pistettä jäätiin ykköstuloksesta! Syksyllä Maire myös nousi agilityn kolmosluokkaan.

Wiia täytti jo 10 vuotta, ikinä ei ikää uskoisi. Näyttelyissä käydään harvakseltaan. Ilmoitan sitä enää vain näyttelyihin, joihin yli 10v veteraanit pääsevät ilmaiseksi tai huomattavalla alennuksella. Mielestäni yli 10 vuotiaiden koirien näyttelyissä käymistä pitää tukea halvemmilla hinnoilla. Harvoin ne enää välttämättä pystyvät kehissä täysillä nuoremmille kampoihin laittamaan, mutta hyvässä kunnossa oleva veteraani on rodulle ylpeyden aihe ja pitkään ikään tulisi kasvatuksessa pyrkiä. Wandallekin olisi tarkoitus jokin vetskunäyttely katsoa.

Tukkaeläimistä Lyyti on tehnyt kivaa tulosta juniorikehissä. Plakkarissa jo useampi serti ja kaksi junnutitteliä messarista. Upeinta oli ehdottomasti lokakuun erikoisnäyttelyssä kun yli 50 portugeesin joukosta Lyyti oli ROP ROP-juniori BIS-juniori ja BEST IN SHOW 2!! Äitinsä Sissi tuli samaisessa näyttelyssä tiukasti peesissä ja oli PN2.
Sissi saavutti marraskuussa sille asetetun tavoitteen eli siirtyi agilityn kolmosluokkaan. Kolmosissakin on jo pari kertaa startattu, mutta nyt hieman treenaamme tuota ohjaukseen tuloa ja kuuntelua ennen kuin jatkamme ;)


Alle vähän kuvasatoa





Sissi RYP3 Janakkalassa

Maire siirtyi kolmosluokkaan agilityssä

Ramos ja ruskan värit

Maire toko AVO1

Sissi PN2 erkkarissa

Erikoisnäyttelyn BIS-jun ja BIS2

Lyytin jackpot!

Erkkarin PN1

Harmi

Mairelle käyttöluokan voitto erkkarissa

Pennut pentutreffeillä

Novalle SERT-A, se on one more to go!

Pohjoismaiden voittajassa

Messariviikonlopun kokonaissaldo

VOI2


Harmi Raili Maire Paavo

Uuden kodin ympäristössä on hieno suistoalue

Bruno ja Ninja voitokkaina Helsingin pentunäyttelyssä


Ramos


2 kommenttia: