tiistai 12. maaliskuuta 2013

Raili PN3 SERT Eurassa!

10.3. oli Eurassa ryhmänäyttely, ilmoitettuna 31 tolleria ja 10 koikkeria, tuomarina Helin Kasuk-Tenson sekä tollereilla että koikkereilla.

Tuli taas juostua muutama kierros kun oli omien lisäksi esitettävinä kavereidenkin koiria. Tulokset olivat mahtavat!

Ikaros ERI1
Paavo ERI2 SA PU4
Raili ERI1 SA PN3 SERT!!!
Capri ERI1 SA PN4
Viivi ERI1 SA ROP-vet BIS-vet!
Elli ERI2 SA
Fasu ERI1
Wiia ERI1 SA PN1 VSP


Railille siis tosiaan ensimmäinen serti, aivan mahtavaa pätkältä! (ja edelleen sillä on kaikista seitsemästä näyttelystä laatuarvosana erinomainen :)) Viivi mamman kanssa sain paistatella näyttelyn kauneimman veteraanin paikalla, Viivi on kyllä niin paljon paremmin säilynyt kuin siskonsa, ei uskoisi lähes yhdeksän vuotiaaksi :) Fasun pitkä näyttelytauko katkesi ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä tulokseen. Hieman jännitti pöydällä, mutta muuten viime kesäisestä mörköilystä ei ollut tietoakaan vaan hienosti esiinnyttiin häntä heiluen :) Tuomari tykkäsi Fasusta aivan hirmuisesti, mutta tuo epäpuhdas valkoinen väritys ei riittänyt SA:han. Wiia esiintyi hienosti, mutta ilman äksidenttejä ei tästä näyttelystä selvitty... Wiia on aina tähän asti suorastaan vaatinut päästä pöydälle ja Eurassakin se omatoimisesti hyppäsi pöydälle. Pöydältä se loikkasi alas sellaisella voimalla että koko pöytä kaatui kolisten ja Wiia tästä sitten pelästyi. Nopeasti se kuitenkin kokosi hermonsa ja esiintyi reippaasti aina VSP:ksi asti. Kotona sitten nostin Wiian pöydälle ja raukka parka pelkäsi niin että tärisi, ei suostunut edes special herkkuja syömään :( Nyt alkaa sitten tehokas pöytätreeni ja toivon että Wiia onnistuu unohtamaan tuon pelästymisensä ja pöydästä tulee taas kiva paikka.

ROP Estaika's Deliverance, joka samalla valioitui! Onnea Suvi :) VSP Wiia

Burning Red's Amazing Rosebud "Fasu" ERI1


Erinomaista tyyppiä. Kaunis täyteläinen kuono. Hieman pyöreä otsa. Erinomainen ylälinja. Erinomaisesti kehittynyt eturinta ja rintakehä. Erittäin hyvät etukulmaukset. Erinomaiset takakulmaukset. Kaunis pitkä häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Erinomaisesti esitetty. Kuva: Emmi Sandström
Raili ja eka serti :)
Fasun arvostelu
"Erinomaista tyyppiä, kaunis feminiininen narttu. Erittäin kaunis pää ja ilme. Erittäin kauniit korvat, upeat korvakorut. Erinomainen ylä- ja alalinja. Erinoamiset etu- ja takakulmaukset. Kaunis pitkä häntä. Vaikutelmaa häiritsee hieman liialliset pilkut. Erinomaiset liikkeet"

Ellin arvostelu
"Erinomaisessa kunnossa oleva 9v narttu, jolla kaunis pää ja ilme. Erinomaiset korvat. Upea ylä- ja alalinja. Erinomaiset etu- ja takakulmat. Erittäin kaunis pitkä häntä. Erinomainen turkki. Liikkuu ikäisekseen erittäin hyvin. Kauniisti esitetty"

Paavon arvostelu
"Erinomaista tyyppiä. Kaunis pää ja ilme. Oikean kokoiset korvat. Erinoaminen ylä- ja alalinja. Hieman suorat kulmaukset edessä, erinomaiset takana. Kaunis pitkä häntä. Vapaat liikkeet. Hieman löysyyttä kyynärpäissä. Hyvälaatuinen turkki" 

1 kommentti: