lauantai 23. maaliskuuta 2013

Tulospalvelussa aksaa, näyttelyä ja kunniamainintoja :)

On mulla vaan mukavat harrastuskumppanit :)

Viime viikolla oli kotikisat kotihallilla, joten Wiia pääsi vuoden tauon jälkeen aksakentille. Kaksi mukavaa rataa, hyvällä vauhdilla. Eka rata oli nopeampi mutta kun en ohjannut tarpeaksi selvästi niin Wiia käväisi pikaisesti puomin ylösmenolla putken sijasta ja tästä johtuen hylky. Mutta hyvän tuntuinen ja kuulemma näköinenkin rata. Toinen rata mentiin nollalla virheellä mutta reilu sekuntti yliaikaa alun hitauden jälkeen. Meno oli kuitenkin sen verran mukavaa, että uhkasin ilmoittaa Wiiaa vielä muihinkin lähikisoihin tänä vuonna :)

Paavon kanssa startattiin myös. Eka rata tuntui aivan tajuttoman hyvälle. Nopeaa menoa ja juuri sinne minne käskin. Harmittavasti vain en suoristanut Paavoa tarpeeksi keppien jälkeen ja muurin palikat tulivat alas. Tuloksena 5vp ja 1. sija! Vain yksi koira Paavon lisäksi selviytyi ilman hylkäystä maaliin. Toinen rata tuntui aivan yhtä hyvältä, mutta Paavo taisi ajatuksissaan olla edelleen ensimmäisellä radalla ja yksi este tuli hypättyä väärään suuntaan eli hyl siitä tuli. Mutta hieno agijätkä mulla, tätä lisää :)

Tänään käytin Jämin ryhmänäyttelyssä tollo + Pete kokoonpanolla. Tulokset olivat varsin kiitettävät. Paavo PU1 ja VSP. Moitetta tuli ylipainosta... Hieman niissä kyljissä hieman on löysää, en kiellä. Josko emännän terveys alkaisi pikku hiljaa olemaan sellainen että päästään lenkkeilemään entiseen malliin. Raili jatkoi junnuissa eri-linjaa ja valittiin kolmesta junnusta luokan voittajaksi. Sa:ta ei kuitenkaan tällä kertaa tippunut. Tuiomaria häiritsi Railinsilmä luomien väritys, jotka nyt ovat tällä hetkellä kovin vaaleat. Naureskelin että Raililla on väriä vaihtavan nenän lisäksi väriä vaihtavat luomet ;) Elli oli mukana ja saikin kiitosta päivän parhaasta pohjavillasta. Hieman tuomaria häiritsi Ellin aina yhtä ahtaat takaliikkeet, mutta tästä huolimatta eri1 sa ROP-vet ja PN3 :) Loppukehissä oli 12 hienoa veteraania ja Elli sijoitettiin hienosti näyttelyn neljänneksi kauneimmaksi veteraaniksi :)
Pete sai erinomaisen ja oli luokkansa toinen. Esitin myös kaverin bretonin ja hieno tulosputkemme jatkui sillä Lilli oli ROP ja sai toisen sertinsä bikinikunnossa. Sitä viimeistä lähdetään metsästämään kunhan on tukka taas päässä ;)

VSP Paavo ROP Taika

Elli BIS4-vet Jämi 23.3.2013
Valerie "Lilli" AVO ERI/1 PN1 SERT ROP Kuva:Joni Pertta

Äsken sain lisää hienoja uutisia!  EE JMVA EEJV-12  Burning Red's Amazing Number One on vuoden 2012 paras showkoikkeri! Onnea ja kiitos Susanna ja Paula :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti