maanantai 1. huhtikuuta 2013

kennel Burning Red's proudly presents; FI MVA EE JMVA EEJV-12 Burning Red's Amazing Number One!

Kuluneet  viisi päivää ovat olleet niin  vauhdikkaat että tuskin olen pysynyt perässä....

27.3. lähden personal koutsimme Reetan seuraksi Kaarinaan Tuulia Liuhdon valmennukseen. Vaikka ilta oli pitkä ja myöhäinen kotiin paluu heijastui seuraavana aamuna töissä, oli reissu sen arvoinen. Raili antoi parastaan, näytti kaiken taitonsa mitä nuoresta koirasta löytyy. Enemmän saatiinkin keskittyä ohjaajan kouluttamiseen kuin koiran opettamiseen, hyvä niin :) Itse olen aina ollut hirveän huono persjätöissä, mutta tämän illan rata oikeastaan vaati sitä ja tulipa opittua japanilainen ohjaustekniikka. Vielä kun oppisi millaisissa tilanteissa sitä on hyvä käyttää ;) Koira sai kehuja eikä ohjaajaakaan ihan toivottomaksi tapaukseksi haukuttu. Pitäisi vaan juosta kovempaa ja luottaa enemmän koiraan, nii-i. Eniten mieltä lämmitti kuluttajan kehut siitä, että Raili ei kauaa ykkösissä kilpaile ja se, että neiti oli vieraassa hallissa ihan kuin kotonaan. Halliin mennessä se tsekkasi tilanteen ja oli hetkessä hommassa mukana. Mm. kepit se haki tässä vieraassa hallissa aivan yhtä hyvin kuin kotona. Minun pieni taitava RaiRai <3

28.3. torstaina lähdettiin Paavon kanssa Ruotsiin. Perjantain kehäkäynnistä ei jäänyt juuri kerrottavaa jälkipolville, eri2, ei sa:ta kun on niin vahva poika :) Onneksi seuraneiti Alva korjasi potin ollen PN2 SERT CACIB, onnea Minna ja kiitos loistavasta matkaseurasta! Tyhjin käsin ei kuitenkaan palattu vaan hoksasin että electron toimii ulkomaillakin, joten sinne jäi rahat meren toiselle puolelle :D

30.3. ensimmäinen pentueeni, Burning Red's Amazing pentue (Lucky Nana's Ferra Fioraano x Manusia's Olivia) täytti jo kokonaiset kaksi vuotta! Aika rientää...  Paljon paljon onnea Fasu, Luna, Vendi, Nova, Brutus ja Uuno :) Hiukan minulta on jo kyselty että tuleeko Wiialle toinen pentue, harkinnassa on, mutta mitään ei ole vielä päätetty suuntaan eikä toiseen ;)

2 vuotta sitten <3


31.3. oli Korpilahdella ryhmänäyttely, tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari. Juuri kaksi vuotta täyttänyt Nova täytti kaikki odotukset ollen paras narttu ja saaden viimeisen sertinsä tullen näin SUOMEN MUOTOVALIOKSI! Ikää juuri vaadittavat 2 vuotta ja yksi päivä... :) Loppukehissä Nova oli ROP. Suuren suuret onnittelut Susanna ja Paula ja kiitos tytön ahkerasta esittämisestä. Ensimmäinen valiokasvattini, olen ylipiä :) Seuraavaksi jäämme odottamaan Luna-neidin kehäkäyntejä, yhtä uupuu sieltäkin, vink vink Tarja ;)
Fi Mva Nova :)

Nova kehässä, Kuva; Virpi Laaksonen

Nova posettaa 2vee päivänään



1.4. Pete-Petunia käväisi tänään Ruoveden ryhmiksessä ollen paras uros 2 ja saaden vara-sertin, ei hassummin isolta pieneltä mieheltä :) Onnea Teemu ja Riikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti