sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Hyvinkää rn 27.4.13

Huh, huh. Olipa sellainen reissu tuloksellisesti että ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Hetken kyllä taas aamulla ajattelin tämän touhun järkevyyttä, mutta iltapäivällä totesin että kannatti ajella :) Sekä tollerit että koikkerit arvosteli espanjalainen Gonzales Gilbert Eduardo. Tollereissa linja oli selvä; massalla voittaa ja sitähän meidän laumasta löytyy ;)
Paavolla oli jälleen kerran vähän liian kivaa kehässä. Miten tuon saisi oppimaan siihen että maltti on valttia? Liikkeissä Paavo antoi parastaan ja voitti avoimen luokan neljästä koirasta. Paras uros kehässä oli neljä koiraa ja Paavo osoitettiin ensimmäiseksi!
Junioriluokassa oli seitsemän narttua, joista neljä sai erinomaisen. Raili esiintyi taas varmoin kehäketun ottein (mistä lie tuon näyttelyasenteensa oppinut???) ja kymmenennen erinsä putkeen, hassu likka. Kilpailuluokassa irtosi toinen sija ja sa :)
Elli-mummolla oli myös vauhti päällä ja varmalla esiintymisellä irtosi veteraaniluokan voitto, sa, ROP-vet ja lopulta vielä paras narttu neljä. Tuomari totesi vielä suullisesti että Elli on ihana :)
ROP kehään Paavo sai parikseen nuorten luokan nartun Hedera's Red Hot May, jolla oli juoksut. Paavo ei tätä onneksi vielä ennen loppuratkaisuja hoksannut, mutta kun Paavo oli valittu rodun parhaaksi ja oli tarkoitus ottaa tuomarikuvia niin sitten sille valkeni että samassa kehässä on tyttö ja se haisee hyvälle! No eipä ole ennen ollut noin helppoa saada Paavoa ryhdikkääksi kuvaan. Paulan kameraan oli tallentunut hienoja tanssiaskeleita tästä tilanteesta ja tuomaria nauratti...

Nice type. Good expression. Nice front, topline and movement. Excellent coat.


Excellent type. Typical head. Very strong male. Good bone. Excellent movement. Good coat and condition
ROP Banietta's Flaming Style VSPHedera's Red Hot May

Excellent type. Very good condition. Excellent movement and coat. Nice head and expression.

Koikkerit jatkoivat samassa kehässä. Fasu oli jälleen mukana ja ainoa toiveeni oli että Eurassa näytetty mallikas käyttäytyminen jatkuisi. Fasu kulki kehässä rennosti ja seisoi häntä heiluen :) Pöydällä se hieman jäykisteli, mutta antoi kiltisti katsoa hampaat ja tuomari sai rauhassa asetella neitiä edustavampaan asentoon. Ei ongelmia. Takaisin maahan päästyämme Fasu jatkoi iloista esiintymistään, jes! Ehkäpä se tosiaan on vihdoin ja viimein aikuistunut :) Tuomari tykästyi Fasuun ja antoin erinomaisen. Kilpailuluokassa oli meidän kanssa Juulia myöskin erinomaisella ja tässä vaiheessa jännitinkin jo hieman. Fasu sijoitettiin ensimmäiseksi ja voi sitä riemua kun irtosi myös SA. Tätä tuomaria eivät pilkut haitanneet (täytyy tosin sanoa että koikkereissa ei linjasta oikein päässyt kiinni, kaikki seitsemän koiraa saivat erin ja sa:n vaikka olivat lähestulkoon kaikki erityyppisiä) Nova debytoi valioluokan ja kipusikin paras narttu kehässä voittajaksi Fasun ollessa toinen. Tämä tarkoitti Fasulle toista sertiä!!! Voi sitä onnen määrää :) Nyt sitten metsästetään sitä viimeistä, toiveissa että se ensi kuussa tulisi... Nova oli loppukilpailussa VSP Uuken ollessa ROP, onnea Paula ja Susanna! :)

Fasu ja serti nro 2

Burning Red's Amazing Rosebud
Very nice bitch. Nice expression. Typical head. Good neck and shoulders. Strong topline, front and rear. Excellent movement.
ERI1 SA PN2 SERT

ROP Uuke VSP Nova


Viime viikolla Pete kävi Laitilan ryhmänäyttelyssä ja oli hienosti PU2 saaden ensimmäisen sertinsä! HIenoa! Nyt voidaan kaikkia "meidän lauman" seitsemää koiraa titulleerata sertivoittajiksi :)

Wanda voi paksusti. H-hetkeen on aikaa viikon verran. Jännää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti