maanantai 10. kesäkuuta 2013

Fi Mva Burning Red's Amazing Rosebud!

Pitkä aika ilman blogikirjoittelua, mutta viime viikkojen tulossaldo on ollut kovin laihaa. Paavo on käynyt juoksemassa yhteensä seitsemän starttia agissa, kaikista hyl... :) No petraamme jatkossa, ehkä. Loppukuusta tosin tulee Railin kisaikä täyteen ja hetken aikaa keskitymme siis koluamaan ykkösten kisoja.

Paavo wecan kisoissa 25.5. Kuvat: Leena Pohjaranta

Paavo wecan kisoissa 25.5. Kuvat: Leena Pohjaranta

Paavo wecan kisoissa 25.5. Kuvat: Leena Pohjaranta

Paavo wecan kisoissa 25.5. Kuvat: Leena Pohjaranta

Paavo wecan kisoissa 25.5. Kuvat: Leena Pohjaranta


19.5. kävimme näytillä Närpiössä laihoin tuloksin. Raija Tammelin oli tiukka; Paavo ERI1, Raili ensimmäistä kertaa jotain muuta kuin eri eli EH1, Elli ERI1 ROP-vet ja Fasu ERI1. Kuten äiti totesi; ei huonosti mennyt, mutta emme muista että koska viimeksi menikin näin huonosti ;)

Tämä viikonloppu tosin oli aivan uskomattoman hieno!
Lauantaina Oriveden kr. Koikkereilla tuomarina Markku Mähkönen ja sisarukset Fasu ja Luna näytillä. Luna-neito oli täysin bikinikunnossa, tuloksena EH1. Fasu taas oli tälle tuomarille liian pitkä ja tulos EH2.
Pete menestyi hienosti Pekka Teinin kehässä ja oli hienosti PU2 ja sai sertin :)
Teini arvosteli myös tollerit. Paavo PU2, moitteita turhan villeistä etuliikkeistä. Raili ERI4 sen kummemmin perustelematta. Arvostelu oli erinomainen, mutta epäilen että koosta nyt rokotettiin (mikä ei haittaa, koska säkä oli tuomarin mukaan selvästi alle 43cm ;) JEE!) Mummokoira ei ole tällä hetkellä parhaassa turkissaan, mutta siitä huolimatta kaunis arvostelu ja tulokset erinomaiset; paras narttu, VSP ja ROP-veteraani. Vielä näyttää konkari nuoremmille mallia ;) Annille kiitos handlauksesta!


Luna
Burning Red's Amazing Heffalump "Luna" 2 vuotta


MultiCh&MultiW Arcticfox's Diana PN1 VSP ROP-vet
 Sunnuntaina jatkettiin Tuurin kr näyttelyyn. Draamaa ei puuttunut, sillä pääsimme todistamaan trombin hyökkäystä näyttelyalueelle. Kyllä sitä ihminen on aika voimaton luonnonvoimien edessä. Oma omaisuutemme selvisi ilman vaurioita, mutta yksi teltta repesi kahtia....
Kultaisissa Pete ERI3. Tollerit otti Harto Stockmari. Raili jatkoi hienolla eri-linjalla, tuloksena ERI3. Mummo hieman yllätti kun ja voitti veteraaniluokan, jossa oli kolme osallistujaa ja oli siten taas ROP-veteraani ja lopulta paras narttu 3. Paras narttu kehä olikin sukujuhlaa sillä voittaja oli Ellin siskon tyttö ja kakkonen siskon tyttären tytär :)
Koikkereita ei ollut paikalla kuin kaksi. odotukset olivat suuret sillä Harto on aikoinaan tehnhyt Fasusta ryhmä kolmosen. Ja odotus palkittiin. Fasu malttoi jälleen kerran käyttäytyä kauniisti ja voi sitä riemua kun tuomari sanoi pöydän toisella puolella "eri ja sa". Koska toinen narttu oli saanut erittäin hyvän, tiesi tämä Fasulle sertiä ja SUOMEN MUOTOVALION ARVOA!! Aivan uskomattoman ihanaa, toinen valiokasvatti :)) Kaupan päälle vielä ROP. Olen niin ylpeä ja onnellinen!

FI MVA Burning Red's Amazing Rosebud

Tuore valiokuva <3Kaiken kaikkiaan hieno viikonloppu! Kiitos kaikille seurasta kehänlaidalla :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti