tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tuloksia

Lauantaina Raili kävi Johannan kanssa Hyvinkäällä näyttelyssä, tuloksena EH1. Tuomari oli tiukka eikä 18 koiran joukosta löytynyt yhtään sa:n arvoista koiraa.

Railin arvostelu:
"Correct size, just a little bit longer format. And looks a short on legs. Typical femine head. Correct eyes and ears. Nice head. A bit soft back. Low tailset and carriage connection. Enough developed chest. Typical quartets, angulations, a bit loose elbows. Free movement."

Nova taas aksaili sunnuntaita kahden radan verran. Toiselta hyvä HYL ja toiselta LUVA ja 2.sija! Pian kutsuu eliittiluokka ;) Onnea Paula ja Nova!

HYL
LUVA ja 2. sija :)

Meidän kesän ja syksyn kisakalenteri näyttää alustavasti tältä:
17.7. Agi Lempäälä, Paavo
27.7. Pori KV ja lauma erirotuisia koiria
28.7. Agi Rauma, Raili, Wiia ja Paavo
6.8. Agi Salo, Raili
17.-18.8. Tallinna KV, Paavo ja Elli
21.8. Agi Tampere, Raili
24.8. Agi Pori, Raili, Wiia ja Paavo
1.9. TollerShow
22.9. Agi PM Pori, Raili, Wiia ja Paavo
5.10. Spanieli er
20.10. Tollereiden agimestaruus, Janakkala, Paavo ja Raili

Koirat eivät ole oikein turkissa, niin ei ole juurikaan näyttelyitä harkittu :) Johonkin väliin olisi tarkoitus löytää vielä pari tokokoetta ja Raili haluaa päästää uudelleen taippareihin.

Huomenna mennään Paavon kanssa Lempäälään, eiliset treenit menivät aivan penkin alle, jätkä oli ihan muissa maailmoissa. Epäilen syyksi Ellillä todettua hormoonihäiriötä. Lauantaina olin lähdössä töihin ja kävin rapsuttelemassa mummokoiraa. Huomasin että Ellin vatsakarvoissa oli verta yhden nisän kohdalla. Rutistin nisää ja sieltä tuli muutama tippa verta. Iski kauhea paniikki päälle. Päivystävä epäili että tulehdus ja käski mennä alkuviikosta omalle lääkärille... Elli oli ihan pirteä eikä sillä ollut kuumetta. Maanantaina sain sitten luottoeläinlääkäriltämme ajan, joka totesi ettei tämä mikään tulehdus ole. Myös muista nisistä tuli kirkasta nestettä painettaessa. Diagnoosiksi siis hormoonihäiriö. Viimeisimmät juoksut olivat helmikuussa, joten voi olla että se nyt tekee jo uusia. Ainakin Paavon hieman nirsoileva ruokahalu ja muissa maailmoissa oleminen tukisivat sitä, että jotain on tuloillaan. Eläinlääkärimme kertoi että veren tulo nisästä on itseasiassa varsin yleinen asia. Jos siinä olisi ollut tulehdus, niin Elli ei todellakaan olisi vain seisonut kiltisti paikoillaan puristeluiden ajan.
Koska Ellillä on aina juoksujen jälkeen taipumusta valeraskauksiin ja nyt tuli tällainen ongelma niin edessä on sterilointi seuraavien juoksujen jälkeen. Eipä tarvitse sitten pelätä kohtutulehduksia ja Paavollakin vähän helpompaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti