sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Agikisat Raumalla

Paavo ja Raili pääsivät molemmat radalle, tuomarina Henri Luomala. Radat olivat todella mukavia! Hyvin eteneviä, mutta kuitenkin sopivasti ansakohtia yhdistettynä tiukkoihin ohjauksiin.

Raili sai heti ensimmäiseltä radalta nollatuloksen eli sm-tili avattu! :O Itselläni on tuo kolmosluokka jotenkin korvien välissä ja kuvittelen sen olevan jotain ylitsepääsemätöntä. Rataantuttustumisessa vaan pongailen kohtia, joissa me mitä luultavimmin hylsytetään tai ainakin otetaan virhe. Pitäisi enemmän keskittyä siihen osaamiseen. Railin mennessä radalla puhtaasti tuli mulle välillä ihan totaalisia jäätymisiä. "ai tää kohta onnistui, apuva, mitä mun sitten piti tehdä", huoh... Viimeisellä kolmella esteellä oma jännitys siitä että päästäänkö puhtaasti maaliin, nousi niin suureksi että oma äänen käyttö kasvoi vähän turhankin voimakkaaksi, Raili parka. No nolla sieltä tuli ja toivon että jonkinlainen muuri omassa ajattelutavassa on nyt murrettu ja pystyn jatkossa ajattelemaan "me osataan"!

Eka sm-0

Paavon kanssa eka rata meni perinteiseksi räkäposkella hullunkiilto silmissä sinkoillen, on se vaan hauska :) Tultiin sitten kesken pois lyhyintä reittiä.

Toinen rata oli hyppäri. Oikein mukava, pari haasteellista kohtaa, mutta selvittiin kuitenkin yhdellä riman pudotuksella Railin kanssa. Raili ei kestä minkäänlaista ylimääräistä liikettä ohjaajalta jos hän on riman päällä. Videolta näkee että kakkosesteellä lähden liian myöhään valssaamaan ja rima tulee alas.
Kepeillä sähläystä, Raili tuli putkesta pidemmälle kuin osasin ennustaa ja meinasi vielä lähteä viereiseen putkeen niin ohjauslinja meni aivan pieleen. Onneksi tuolla on keppien haku kunnossa. Ja vielä radan lopussa onnistuttiin ottamaan tiukka tilanne putken jälkeiselle esteelle. Juu, hieman pelastellen meni tämä rata, mutta niin tyytyväinen olin taas sinttiin :)

5vp

Paavo oli toisella radalla jo enemmän aivot mukana ja meno oli m ukavaa. Tylsästi heti ensimmäinen rima tuli alas :/ Kepeillä ei poika ihan taipunut kakkosväliin. Muutoin todella kiva rata ja poika antoi kyllä parastaan tehden juuri niinkuin ohjasin :)

Paavon 10vp

Meillä ollaan näin sporttisessa kunnossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti