tiistai 3. syyskuuta 2013

Syksy alkoi

Hip hei! Kesäloma lusittu ja töissäkin ollaan oltu reilun viikon verran. Sanoisinko että olikin huima kesäloma; Raili nousi ykkösistä kolmosiin ja Elli ja Paavo saivat uudet kauneustittelit :)

Kesäloman viimeisenä päivänä oli seuramme omat kisat ja kaikki kolme agikoiraa pääsivät radalle. Wiia hömpötteli itselleen kaksi hyllyä, mutta kivaa oli. Raili korkkasi kolmoset ja voi että kun taas jännitti. Selvisimme molemmista radoista hengissä. Ekalta radalta hätäilyohjauksen johdosta 5vp ja toiselta hyl, tosin hyvä sellainen. Paavolla oli kolme rataa ja oli meidän paras kisa pitkään aikaan. Yhteistyö sujui, olin ajoissa ohjauksissa ja koira meni juuri niin kuin ohjasin. Ekalta radalta 5vp kun muurin palaset tulivat alas, hyppäriltä NOLLA ja viimeinen rata meni jo ohjaajan väsymyksen piikkiin hyllyksi. Hyllytetyllä radalla tosin pääsimme kokeilemaan uutta ohjauskuviota nimeltä "back fläp" ja se onnistui, jes!

Alla olevat agikuvat ottanut Virpi Vaistomaa











Sitten terveystuloksia; Peten viralliset terveystulokset ovat selvät; lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja silmät terveet!! Hienoa! Onnea Teemu ja Riikka :)

Raili kävi tänään ottamassa röntgensäteitä ja tulokset olivat helpottavat, vaikka virallisia tuloksia nyt saadaankin odottaa; polvet 0/0, kyynärät olivat siistit eikä lonkissakaan PITÄISI vikaa olla ;)

Railin sisäistä kauneutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti