perjantai 23. elokuuta 2013

Raili kolmosiin!!!

Se on siinä! Eilen Tampereella meidän 10. agilitystartti tuotti sertin kakkosluokasta eli tie kolmosiin raivattu :) Railille hieno nollavoitto ja erityisen hienoa on se, että Raili oli ainoa koira kaikista säkäluokista, joka pystyi tämän radan virheittä suorittamaan! Yhdessä kohdassa oli siinä ja siinä olisiko siinä voinut antaa kiellon, mutta koska tuomarin käsi ei noussut niin ei se sitten kielto ollut ;) Hieman tuurilla ehkä mentiin siinä. Nyt täytyy oikeasti ottaa treenin alle nämä ohjaajan liikkeelle lähdöt ohjauksista.
Rata oli alusta todella kinkkinen, paikoin kovin ahdas. Heti kakkosen takana oli puomin ylösnousu tyrkyllä. Kolmantena esteenä oli putki ja siinäkin sai olla tarkkana että sai koiran oikeaan päähän. Esteet 5 ja 6 aiheuttivat päänvaivaa rataan tutustumisessa. Kyseessä olivat puomin alla kaarella olevat putket, joiden sisäänmenot olivat keskellä aivan vierekkäin, ajoissa sai siis olla ohjauksissa ettei koira syksynyt väärään päähän. Radalla oli myös useampi kohta, joista jatkettiin jyrkällä käännöksellä lähes tulosuuntaan. Olisi mennyt ihan kolmosten radaksikin. Tarkkana sai siis olla ja todellakin arvostan tätä nollaa tältä radalta.

Reissun Tampereelle kruunasi se että matkakumppanimme Kati ja Emma saivat toiselta radalta voittonollan sertin kera eli Poriin matkasi kaksi tuoretta kolmosluokkalaista! Onnea Vielä Kati :) Lauantaina päästäänkin sitten korkkaamaan kolmoset kotikisoissa ja syyskuussa päästään piirimestaruuksiin, jei! :) Tarkoituksena on tullut lokakuussa myös tollereiden mestaruuskisoihin.


Myrock's X-Mas Angel ja Tulimaan Emma, sertivoittajat!
Railin tämänhetkiset "agitilastot":
- 10 starttia
- 6 nollarataa
- 5 x 1.sija
- 1 x 2. sija
- 1x 3. sija
- 2 x 5vp (kepit, rima)
- 2 x hyl
- ei yhtään kontaktivirhettä \0/

Mielenkiinnolla kohti uusia haasteita tämän aivan uskomattoman ihanan pikkusintin kanssa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti