tiistai 24. syyskuuta 2013

Piirimestaruuksissa

Viime sunnuntaina oli piirimestaruudet. Raili osallistui juoksuista huolimatta, starttasi luokkansa viimeisenä. Jännitin taas aivan hirmuisesti ja vielä radallakin olin taas ihan "pää jäässä". Hyvin eka rata sujui kuitenkin kepeille asti, jossa piti mennä avokulmasta sisään. Ahnehdin liikaa ja yritin saada liian tiukalla kurvilla koiraa oikeaan väliin ja toiseen väliinhän se meni... :/ Raililla on tosi vahva keppien haku, mutta avokulmaa on harjoiteltu liian vähän, jotta oikean linjan ohjaus olisi itselläni hallussa. Eli 5vp. Toisella radalla tuli takaakierto-niistosta rima alas heti toisella esteellä ja hyllytettiin sitten vielä loppuradasta koko rata. Raililla täytyy kyllä varmistaa ansaputket. Vaikka kuinka rataan tutustuessa näyttäisi siltä että koiran linja vie suoraan oikeaan putken päähän niin tuo kyllä lukee aina sen lähimmän putkenpään jos mahdollista, putkihullu ;)

Railin hyppyrata 5vp

Paavon kanssa saatiin samaan keppikulmaan virhe kuin Railin kanssa. Paavoa taas ahdistin liikaa ja poika ajautui väärälle puolelle keppejä... Loppusuoralla vielä yksi rima alas. 10 vp. Paavon kanssa en onneksi enää jännitä :) Rennolla meiningilla ja tasaisella ohjauksella.
Toinen rata hyllytettiin sitten jo ihan alkuunsa. Putki-puomi-erottelu ei ole Paavolla vahva ja siinä sitten kovasta keskustelusta huolimatta Paavo kävi puomilla kääntymässä, kahdesti :D

Paavo hyppyrata 10vp

Nova (BR's Amazing Number One) korkkasi kolmoset sunnuntaina ja avasi heti SM-tilinsä juosten yhden puhtaan radan! Kyllä taas kasvattajan kelpaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti