maanantai 9. kesäkuuta 2014

Tehoviikonloput alkakoon!

Nonniin. Nyt alkoi se kauan odotettu kesäloma ja jokaiselle viikonlopulle on suunniteltuna jonkinlaista ohjelmaa, tosin juhannus taidetaan vain olla ja nautiskella :)

Lauantaina kävimme Salossa kokeilemassa taipumista Railin kanssa, ei taipunut, jäykkää oli :P Tuomarina toimi Tobina Nyman. Railin on tehnyt treeneissä aivan uskomattoman kivaa hakua viime aikoina, joten olin todella ihmeissäni kun kauniin vesityön jälkeen haku meni ihan pelleilyksi. Innolla se lähti, mutta ei halunnut varista nostaa ja sitten kun nosti niin palautus oli jotain aivan järkyttävää. Mutta me emme tästä masennu! Tuo koira osaa, siitä se ei ole kiinni. Lupasin että sitten kun meillä on kymmenen nollatulosta kasassa niin sitten voin luovuttaa, en aiemmin.

Onneksi rakas Johanna oli kokeessa mukana ja valoi uskoa siihen että jonakin päivänä me onnistutaan ja tänään koira ei todellakaan ollut oma itsensä haussa. Mutta sillain varmaan kaikki sanovat hylätyn suorituksen jälkeen? ;) No ei mitään, sotasuunnitelmat on tehty. Taidamme palata pari askelta taakse päin hakutyöskentelyssä, vieraille riistoille pitäisi päästä treenaamaan enemmän (treenikutsuja odotellessa siis!) ja paineet pitäisi saada alas.

Sunnuntaina oli vuorossa Lohjan ryhmänäyttely ja vesikoirien erikoisnäyttely. Tulokset lämmittävät mieltä :) Sissi sijoittui molemmissa näyttelyissä isoissa luokissa. Ryhmiksessä oli 8 junnunarttua, Sissin tulos ERI3. Erkkariin oli ilmoittautunut 12 junnunarttua ja Sissin jälleen hienosti palkintosijoilla tuloksella ERI4! Hienosti jaksoi likka esiintyä vaikka erkkarin kilpailuluokan aikaan hellettä riitti ja tuomari juoksutti useasti ympäri ja edestakaisin, koira jakosi hyvin, hadleria alkoi jo heikottamaan... Ryhmänäyttelyssä Sissi meinasi hieman taas heittää pelleilyksi, mutta jämäkällä otteella se sitten lopulta alistui kohtaloonsa olla näyttelykoira ;) Erkkarissa oltiin sitten jo kuin mitäkin näyttelykonkareita :D

Tollereissa Paavo oli valioluokasta ERI1. Tuomari tykkäsi Paavosta hirmuisesti, mutta se yksi hemmetin rivistä karannut hammas vei taas paremmat tulokset. Olisikohan vaan fiksumpaa vetää tuolta pallit pois nyt vihdoin ja lopettaa nämä näyttelyt ja keskittyä ihan vaan tokoon? No koko kesäksi se on näyttelyihin ilmoitettu, katsotaan sitten kesän jälkeen.
Raili sintti yritti sitten hieman paikkailla lauantaista epäonnistumista ;) Raili kilpaili valioluokassa ja siihen mennessä kukaan nartuista ei ollut saanut sa:ta (narttuja ilmoitettu 13kpl). Olin kyllä niiiiin iloinen kun kehäsihteeri ilmoitti "eri ja sa".
Elli-mummolla oli yksi kilpakumppani veteraaniluokassa ja tuomari ihastui Elliin täysin, hampaatkin piti katsoa kahteen kertaan kun ei voinut uskoa että kymmenvuotiaalla on niin siisti hammaskalusto. Elli voitti luokan sa:lla ja oli ROP-vet :)
Paras narttu kehässä ei sitten ollut muita kuin minun tytöt. Tuomari oli tosiaan aivan ihastunut Elliin, mutta koska mummo on nyt hieman tuhdissa kunnossa (hups...) niin voiton vei RAILI! Ei haittaa, Elli antaa mieluusti Railinkin joskus voittaa ;)
Urokset oli voittanut Middle Island`s Afterglow Amigo "Milo", joten vastakkain oli rotumääritelmän ylä- ja alarajoja hipovat yksilöt, oli siinä näky! Yllätyksekseni Raili valittiin rodun parhaaksi, sintin eka ROP! Raili ei moisesta voitosta ollut moksiskaan, hänen ainoa ajatuksensa oli päästä hyppäämään näyttelyalueen takana olevaan järveen, jonka reunalla käytiin ottamassa vähän kuvia. Alla olevat kuvat ottanut Ada Pykäläniemi, kiitos! Ai niin olihan meillä mukana myös karvaton naku-Wiia. Wiian on nyt pitänyt jäädä kahdesta näyttelystä pois karvatilanteensa takia, mutta kuitenkin se on mukaan otettu ja molemmilla kerroilla tuloksena ROP. Kai sitä sitten kehtaa nakunakin näyttää, bikinimalli :)

Good size. Very balanced female. Exc. head, good bite, exc. topline. Correct chest. Exc. front and rear angulations. Nice temperament.

Raili ja Milo

Raili ja Milo

Railin eka ROP :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti