torstai 5. kesäkuuta 2014

Tuloksia sieltä sun täältä

Ensiksi näyttelyuutiset. 1.6. oli spanieliliiton erikoisnäyttely Tammelassa. Omia spanieleita ei mukana ollut, mutta vesikoiratkin pääsivöt osallistumaan, joten mukana menossa meidän laumasta Sissi. Sissille tulos eri2, hän on päättänyt että portugalilaiset miehet ovat kamalia... No lisää treeniä.
Kuva: Suvi Tyynismaa
Kasvattini Nova oli edustamassa ja osoitti kyllä taas olevansa nimensä veroinen yksilö... Koikkereita oli ilmoitettu yli 60kpl ja narttuja 26. Novan tulos oli VAL ERI1 SA PN1 VSP!!! Olen hirmu ylpeä tästä saavutuksesta, tuomarina kasvattajatuomari Astrid Straaijer. Paljon paljon onnea Paula ja Susanna!

ROP Peter, VSP Nova. Kuva: Jonna Heinonen

CIB&FI&RU&EE Mva EE JMva EEVJV-12 Burning Red's Amazing Number One Kuva: Tytti Käyhkö

Nova Kuva: Tytti Käyhkö

Sekä Raili että Paavo ovat päässeet edustamaan agilityn SM-kisoihin. Paavo pääsi mukaan tollerijoukkueeseen ja Raili karsiutui mukaan wecan joukkueeseen sekä on tietysti mukana myös yksilökilpailussa, hienoa!
Viime lauantaina oltiin sitten Paavon ja Railin kanssa agikisoissa Harjavallassa. Paavon kanssa tavoitteena oli saada kontaktitreniä ja hienosti poika tällä kertaa jokaisen kontaktin suorittikin :) Tuloksina hyl ja 5. Raili juoksi kolme rataa. Hyppärillä mystinen yksi rima alas, muutoin aivan mielettömän vauhdikasta ja sujuvaa menoa. Ekalta agilityradalta saatiin sitten nollarta ja sijoitus 3. Viimeisellä radalla tapahtui pieni työtapaturma. Raili oli köpötellyt hipihiljaa perässäni kolmannelle esteelle saakka. Yleensä en perääni vilkuile kun olen Railin lähtöön jättänyt, niin varmasti se on siellä pysynyt. No tulipa tämäkin koettua, palautus lähtöpaikalle ja sitten mentiinkin ihan "verenmaku suussa" maaliin ;) Tuloksena hyl.

Maanantaina käytiin ottamssa Railin kanssa vielä kenraalikisat Raumalla. Ekalta radalta aivan törkeen kivan tuntuinen nollarata ja jälleen 3. sija. Me aletaan ehkä pikku hiljaa oppimaan ;) Hyppärillä kämmäsin itse kepit ja plokkasin ihan itse avokulmalla ensimmäisen välin koiralta. Muutoin kiva rata, jossa saatiin vähän kokeilla sitä molemmin puolista luottoa. Yksi rima saatiin vielä alas. Raili on kyllä herkkä noille myöhässä oleville ohjauksille, silloin tipahtaa kyllä rimat. Mutta hyvillä mielin mennään kohti SM-kisoja, niitä meidän kaikkien ensimmäisiä arvokisoja :) Ja ne ovatkin jo ensi viikolla!

Sissin viralliset terveystulokset tulivat. Lonkat C/C ja kyynärät 0/0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti