torstai 19. kesäkuuta 2014

Epistelyä Raumalla

Jäi hieman hampaankoloon arvokisojen lähdöstä varastelu ja niistojen epäonnistuminen, joten lähdettiin eilen Hennan ja kääpiöpinsereiden kanssa Raumalle epiksiin.

Ensimmäinen rata oli agilityrata. Siinä piti vähän kovistella lähdössä pysymisen kanssa. Muutoin kiva rata, Raili tuli nyt todella varmasti niistoihin. Kannustusta se siihen vaatii, mutta eiköhän sitä lisää varmuutta saada treenien avulla :) Putkijarru lyhyellä suoralla putkella toimi aivan mielettömän hyvin, upea! Hyvin se muutenkin irtoili putkiin. Samoin keppien avokulma meni mukavan nätisti. Loppusuoralla Raili juoksi pituudesta ohi, enkä jaksanut alkaa sitä korjaamaan, joten hyl.

Railin agirata, HYL

Hyppyradalle päästiin vasta joskus kymmenen tienoilla, varsinaiset yöepikset :D Hyppäriin ei paljon lisättävää. Kauniisti istui lähdössä ja tuli mahtavasti ohjauksiin. Irtosikin niin kuin pitää. 0vp ja 3. sija (alkaa olemaan meidän vakiosijoitus Raumalaisten perässä :P)

Railin hyppyrata, 0vp 3.sij

Sitten päivän hupsis! Siiseli Tänttähäärä tuli Raumalle mukaan katsomaan kisameininkiä, mutta jollakin ilveellä löysimme itsemme radalta?!!? Kahden kuukauden sisään se on treenannut agia kokonaiset kaksi kertaa, A-esteen se teki ensimmäisen kerran kokonaisena toissapäivänä eikä se ole koskaan juossut enempää kuin viisi estettä ilman palkkaa. Ilmoitin sen sentään mediluokkaan, koska maxi-hyppyjä on otettu vasta ihan yksittäisenä hyppynä suunnilleen kaksi kertaa. Joten olkaapa hyvä, tässä meidän ensimmäisen 17 esteen möllirata Raumalta, ei se ihan katastrofi suoritus ole ja kontaktit tehdään tarkasti ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti