keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Forssa kr ja Pori KV

Forssa kr 28.6.
Paavo PU1 VSP
Raili PN3
Sissi ERI3

Tollereilla oli varsin tehokas tuomari, ekan rodun jälkeen kehä oli melkein puolituntia etuajassa ja tollereiden arvosteluun meni max. minuutti per koira :D

Pori KV 29.6.
Sissi PN1 SERT VSP
Elli VSP-vet
Wanda PN4, comeback kahden vuoden tauon jälkeen ;)
Paavo ja Raili EH/3

Mulla oli ihan väärän tyyppiset tollerit kehässä, mutta onneksi tukkakoira sai jotain niin ei harmittanut ihan hirveästi se että jätettiin MM-karsinnat välistä ;) Wandan menoa kehässä oli iloa katsoa, tytöllä oli niin kivaa kun pääsi piiiiiiiiiitkästä aikaa kehään :) Handlereilla oli kyllä sormet kovilla ;)

Sissi on kehittynyt ihan mukavasti agilityssä. Se ei edelleenkään ole mikään penaalin terävin kynä, välillä kyllä täytyy purra hammasta yhteen kun tuntuu ettei edes perusvalssi tahdo onnistua, mutta sitten välillä se esittää kyllä niin riemastuttavan hauskoja päätelmiä että ei voi kuin nauraa <3 Sissin kanssa ei todellakaan voi ottaa lajia liian vakavasti, hauskanpitoa sanan varsinaisessa merkityksessä. Olen silti kuullut sellaisia lausahduksia kuin "lupaa harrastuskoira" ja "nousee kyllä kolmosiin". Katsotaan, katsotaan... Lisäksi Sissin kanssa on kyllä hauska kulkea tuolla ihmisten ilmoilla, se kerää ulkonäkönsä ja luonteensa puolesta hirveästi huomiota. Eilen se oli mukanani talkoilemassa seuran epiksissä ja joutui odottamaan autossa neljä tuntia, koko ajan se tarkkaili kentän tapahtumia. Pääsi se toimimaan mölliradan "nollakoiranakin", meni ehkä hieman riman alta se suoritus ;) Kisojen jälkeen sitten ajateltiin että kyllä se on varmaan puhki, no mitä vielä, kauheeta pukkilaukkaa ja 1,5metrin tasajalkaloikkia se veteli, ihana tyyppi!

Railin geenitesti tulokset ovat tulleet. Sintti on CEA-A ja PRA-B.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti