maanantai 28. heinäkuuta 2014

Agi Rauma ja Mäntsälä/Saarijärvi/Helsinki kr

Viime viikonloppuna päästiin Railin kanssa pienen tauon jälkeen taas agilityn kisakentille perinteisissä Rauman pitsiageissa. Kuuma oli kuin saunassa ja nestettä kului sekä koiralla että ohjaajalla. Suihkupiste toi helpotusta koiralle.

Ensimmäinen rata lähti liikkeelle vauhdikkaasti, sanoinkin että Rai lähti lähdöstä kuin viitapiru :D Itse olin helteen takia varautunut hieman hitaampaan vauhtiin ja olinkin heti alkuunsa myöhässä, josta Raili tavoistaan poiketen antoi minulle jopa pienen kommentin. Keinusuoritus oli sen paras suoritus ikinä missään; täysillä päähän ja juuri kontaktilla jarrut kiinni, niin sitä pitää! Kepeillä tuli sitten sisäänmenovirhe, enpä muista koska olisi viimeksi näin tapahtunut. Muutoin rata sujui ihan mukavasti, todella mukavasti etenevä rata. Viimeisen esteen ohi mentiin kun oma ohjaus oli taas hukassa.

Toinen rata oli paikoitellen varsin kinkkinen agilityrata, mutta hienosti päästiin nollalla maaliin! SM-tili ensi vuotta ajatellen auki :)) Huomattavasti hitaampi oli kyllä tämä rata kuin ensimmäinen.

Hyppyrata meni sitten ihan alusta alkaen ihan ihme säädöksi eli hylkyä pukkasi, mutta rohkeasti taisteltiin maaliin ;)

Railin 10 keinusuoritus, kuva Topi Mäkinen
Novakin juoksi toisaalla yhden nollan eikä se ensimmäinen hyppysertikään ollut kaukana :) Onnistuessaan Nova ja Paula ovat kyllä kärkikahinoissa mukana missä joukossa tahansa.

Sitten Sissi siiseli. Äiti on vähän innostunut ja pyörinyt Sissin kanssa ympäri Suomenmaata.

Mäntsälässä 20.7. Zlatina Davidovska arvosti Sissin parhaaksi nartuksi ja lopulta VSP:ksi upealla arvostelulla.

"Typical breed example with feminine head. Correct set ears and eyes. Very good pigment. With strong neck. With excellent underline and topline. Very good muzzles of body. Correct set front and frontlegs. Correct tailset. Parallell movement with nice dynamic" PN1 SERT VSP
26.7. Saarijärvellä Anca Giura tykkäsi myös Sissistä, tuloksena PN3 SERT. "Young female with already a proud attitude. Well balanced propertions. Cirrect head & bite. Dark eyes. Neck long enough to but value to the head. Compact body. Good angulations. Impressive coat and good movement"

27.7. Helsinki kr
Elli VSP-vet
Sissi PN3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti