lauantai 9. elokuuta 2014

Wiia WORLD WINNER 2014!!!!

Nyt olen sanaton, en voi uskoa tätä!

Eilen pääsin ensimmäiseen maailman voittaja näyttelyyni koskaan, mukana Elli, Wiia ja Sissi. Paljon koiria, paljon ulkomaalaisia, paljon uusia shoppailumahdollisuuksia. Kuitenkin täytyy järjestelyistä sen verran marmattaa, että enpä huomannut juurikaan eroa perinteisiin joulukuun Voittaja-näyttelyihimme. No se siitä, isot tittelit olivat kuitenkin jaossa.

Sissi sai EH:n ja Elli ERI:n, kummallekaan ei luokissaan sijoitusta. Mutta eipä tuo haitannut, koska Wiia hoiteli homman kotiin! Koikkereita oli ilmoitettu 65kpl, uroksia ja narttuja aikalailla fifty-fifty. Valionarttuja oli huikeat 16 kpl ja jo sijoittuminen noin isossa luokassa olisi ollut hieno juttu. Kilpailuluokassa oli 12 upeaa koiraa, Wiia niiden mukana. Wiia kyllä näytti taas luonnettaan, ärsyttävää sen tapa komentaa meikäläistä kehässä. Onneksi se sentään liikkuu kuin unelma ja luulen että niillä liikkeillä voitettiin eilen paljon. Tuomari karsi määrän kuuteen, Wiia edelleen pelissä mukana. Siinä sitten juostiin yksittäin ja ryhmässä, karsittiin ryhmä kuuteen, Wiia edelleen mukana. Sijoituksia jaettiin ja lopulta kehää ympäri juoksivat enää Wiia ja Ronja. Voi hyvä ihme sitä ääntä mikä meikäläisestä lähti kun tuomari nosti peukun meille ykkössijan merkiksi!!! Wiia sai hepulit ja tuomarikin joutui handleria rauhoittelemaan... :)

CACIB kilpailua jouduttiin odottamaan veteraanien arvostelun verran ja sitten taas mentiin juoksemaan. Ympäri, ympäri ja niin siinä sitten kävi että tuomari ojensi tuon valkoisen ruusukkeen meille ja näin ollen Wiiasta tuli MAAILMAN VOITTAJA 2014!!!! Voi herranen aika sanon vaan...  En voi sanoin kuvata kuinka iloinen olin, ehkä se näkyi naamalta :)

Rotunsa parhaan valintaan menivät sitten kaikki kuusi tittelin saanutta. Jännittävä paikka, yhtään ei voinut ennustaa kuinka lopulta käy. Taas mentiin yksitellen ympäri ja lopulta kaikki yhdessä, Wiia pisteli parastaan. Niin siinä sitten kävi että ROP ruusuke ojennettiin Wiialle, maailman kauneimmalle koikkerille <3 VSP oli valioluokan uros Wishdecoy Raymond Olivia.

Kiitos kaikille onnittelijoille, päivä säilyy muistoissani ikuisesti, ensimmäinen maailman voittaja meidän tiimiin.
CIB&BALT&FI&EE&LT&LV&SE Ch EEW-09 V-09 HEW-10 MV-14 Manusia's Olivia, kuva: Virpi Laaksonen

CIB&BALT&FI&EE&LT&LV&SE Ch EEW-09 V-09 HEW-10 MV-14 Manusia's Olivia, kuva: Virpi Laaksonen
Kuva: Virpi Laaksonen
<3 kuva: Virpi Laaksonen

ROP Manusia's olivia VSP Wishdecoy Raymond Olivia

ROP ja VSP, kuva Virpi Laaksonen
Rusetit
1 kommentti: