maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kesäloman aktivitetteja

Mistä sitä taas aloittaisi? Kuukauden aikana on tapahtunut taas niin paljon asioita. No kokeillaan, josko kaiken muistaisi :)

No ensinäkin MAIRE kotiutui piiiiitkän odottelun jälkeen Amerikasta 14.6. Saija ja Juha kävivät upean tytön hakemassa ja itse olin terminaalissa kyynel silmäkulmassa vastassa. Matka oli mennyt todella hyvin eikä neiti ollut pitkästä matkasta moksiskaan. Virallisesti tämä kaunokainen on Manitou's Tail'Ored Maid ja on minun ja Saijan yhteisprojekti.
Nyt kun tässä ollaan lähes kuukauden päivät toisiimme tutustuttu niin voin vain todeta että enpä olisi voinut helpompaa pentua saada. Maire on sellainen taivaanrannanmaalari, on-off koira. Se on leikkisä, iloinen ja ihmisiä rakastava tollerinalku. Se on hieman jästipää, mutta sillain hyvällä tavalla, joudun välillä haastamaan itseäni, jotta saisin tämän tyllerön toimimaan niin kuin haluan. Samalla se kuitenkin osaa olla hirveän nöyrä. Se on myös hirmu rohkea pentu, ikävät tapahtumat unohtuvat nopeasti ja uusiin tilanteisiin tullaan häntä pystyssä. Olen niin tyytyväinen tähän pentuun. Aika näyttää millaisia tuloksia saamme aikaiseksi :)

Ensitapaaminen lentokentällä <3
Maire 4,5kk Kuva: Virpi Laaksonen

Se osaa uida ;)


Ollaan ehditty jo yhteen match showhun, jossa Mai oli BIS3 :D

Riistakin kelpaa

<3

Just love this <3
Railin vauvat ovat jo viisiviikkoisia, aivan ihania palleroita jokainen <3 Kaksi kertaa olen niitä päässyt jo katsomaan ja tällä viikolla olisi tarkoitus mennä kolmannen kerran niitä lällyttämään. Samalla pitäisi valita kuka pojista tulee meidän tiimiä vahvistamaan ;)


Eetu

Elsa

Eemeli

Eero

Kesälomani aikana on käyty näyttelyissä. 27.6. olimme Ruotsissa Jällivaara KV:ssa. Mukana Pete, Paavo, Sissi ja ukkinsa Rico. Tulokset lämmittivät mieltä :)

Paavo PU1 SERT CACIB VSP


Sissi PN1 SERT CACIB VSP
Rico PU1 SERT CACIB SE MVA ROP RYP-3
Pete ERI

Kiitos SATSKY huippu reissusta!

Napapiirillä :)

Olihan siinä tulosta yhdelle päivälle :D

Tajmadoran Palmeiro RYP-3 Kuva: Katja Matikainen

Sissi VSP Rico ROP, tuomari Tiina Taulos, kuva: Katja Matikainen
Tänäviikonloppuna edustettiin kaksi päivää Laukaan suunnalla. Oli erkkaria, ryhmistä ja kaikkien rotujen näyttelyä.

Laukaa rn
Paavo PU1 VSP
Wiia PN2
Sissi PN1 SERT VSP -> FI&SE&LT&LV MVA!!!! Jee!!! Olen niin tyytyväinen, ryhmikseen oli kuitenkin ilmoitettu 26 tukkakoiraa. Velipoika Jaakko oli ROP eli todella hieno päivä sisaruksilla :)

Laukaa er
Sissi ERI2 SA. Tähänkin tulokseen olen todella tyytyväinen. Valioluokassa 8 koiraa ja todella laadukkaita ja nimekkäitä sellaisia. Meidän pieni tänttähäärä laittaa parhaansa mukaan kampoihin ;)

Laukaa kr
Paavo PU1 ROP, ryhmässä 6 parhaan joukossa! Alla on video ryhmäkehiin, 8 ryhmä alkaa 51 minuutin kohdalla.
Sissi PN3


ROP Jaakko VSP Sissi, kuva Katriina Mäenpää
FI&BY&LV&LT&SE MVA BY&LV&EE JMVA LVJV-14 BYV-14 Adventurer's Dashing Night
Ryhmäkehässä


Varsin mukavaa tulosta on siis saatu :) Sissin ilmoitin taas pariin agilitykisaan, mutta se meni ja aloitti juoksunsa, joten ne täytyy peruuttaa. Onneksi niitä kisoja tulee lisää.

Perustin Facebookiin oman kennelsivuston, siihen voi liittyä, jos haluaa lukea tiimin tuloksia realistisemmassa ajassa ;) https://www.facebook.com/kennelburningreds

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti