sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Maire korkkasi näyttelyuransa

Saija sai kauhealla ylipuhumisella (lue: puolella sanalla mainitsi asiasta) minut lähtemään Iittiin asti Mairen ensimmäiseen pentunäyttelyyn. Maire otti koko automatkan rennosti, Paavo oli mukana suorittamassa seuraherran virkaa (lähinnä siksi ettei tarvinnut etsiä sille omaa hoitopaikkaa kotona juoksevien tyttöjen takia). Näyttelypaikallakin Maire oli aivan rento, pusutteli kaikki rapsuttamaan tulijat ja torkkui selällään häkissä.

Muita tolleripentuja ei ollut ilmoittautunut, joten Hannele Jokisillan antama todella mukava arvostelu johti kunniapalkintoon ja ROP-pentuun :)
Muutama tunti odoteltiin ryhmien alkua, mutta kyllä kannatti odottaa! MAIRE NIMITTÄIN VOITTI RYHMÄN! Voi herranen aika miten hieno alku pikkuneidillä :) Ikää 5kk ja 3 päivää. Videolta näkyy meidän ryhmäkehäsuoritus. Ikäisekseen Maire jaksoi tehdä todella kelpo esiintymisen. BIS-kehässä alkoi jo kyllästyttää, mutta hienot liikkeet se sielläkin esitti. Sijoitusta meille ei enää bissistä tullut, mutta ei todellakaan harmittanut ;) Kuukauden päästä olisi seuraava pentunäyttely ja useampiakin pentuluokan näyttelyitä on katsottuna.

Sievä. Erittäin lupaava kokonaisuus. Oikeanmallinen pää. Tyypillinen kaula ja selkälinja. Sopusuhtaisesti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä luusto. Oikeanmallinen runko. Kaunis karva. Hyvä väri. Liikkuu hyvin.RYP-1! Kuva: Marianne Forsell

BIS-kehässä. Kuva: Marianne Forsell

Kuva: Marianne Forsell
Söpöin ruusuke mitä ollaan saatu :)
Palkintopose

 Eilisen pönöttämisen vastapainoksi käytiin tänään treenailemassa riistalla. Metsäpolun molemmin puolin vedin yhteensä viisi lyhyttä jälkeä variksella. Hienosti neiti alkoi käyttämään nenäänsä kun hajut tulivat "lenkillä" vastaan. Vielä täytyy sitä hajun loppuun viemistä treenata, mutta hyvin se nosti kolme varista spontaanisti ylös ja toi minulle. Olisin lopettanut tähän, mutta se ryökäle ehti ottaa vielä neljännestäkin vainun, joka sitten pienellä avustuksella saatiin ylös. Viides haettiin yhdessä pois. Pidettiin pieni tauko ja tutustuttiin vielä lokkiin, joka oli myös alusta alkaen ihan mielekäs tuttavuus. Tästä on taas kiva jatkaa :)

Tiimin uusin jäsen on myös valittu! Saanko esitellä "Eemelin", Railin ja Aqun rakkauden komea hedelmä <3 Hän menee asumaan hyvän ystäväni luokse ja kulkee varmasti aktiivisesti näyttelyissä mukana :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti