maanantai 16. syyskuuta 2013

Sissin kehäkorkkaus!

Eilen täällä Porissa oli pitkästä aikaa match show siten että päästiin itsekin osallistumaan. Sissi pääsi korkkaamaan kehäkäynnit ja Elli pääsi viettämään laatuaikaa ilman muita tolloja :)

Sissin esiintyminen meni erinomaisesti! Oikein yllätyin kuinka helposti se antoi katsoa hampaat(rivistö on tällä hetkellä hieman vajaa) ja kuinka hyvin se malttoi seisoa paikoillaan tutkimisen ajan. Juoksemista pitää vielä vähän treenata lisää, mutta todella hienoa ravia se välillä päästeli. Kaikkea ihmeellistä kuten esim. ohi lenteleviä lehtiä piti hieman jahdata, mutta hienohan se oli että kehässä oli kivaa ;) Sissin parina oli espanjanvesikoira ja tällä kertaa Sissi sai punaisen nauhan ja sijoittui lopulta toiseksi :)
Elli-mummo pääsi osallistumaan veteraaniluokkaan ja veteraaneja oli ihanan paljon, ainakin kymmenen ja vanhin 15-vuotias! Ihania kaikki :) Mummolla oli kivaa ja sai kehuja erinomaisesta kunnosta ja esiintymisestä. Hieman yllätyin kun Elli voitti veteraanit, mutta olin toki iloinen. BIS-kehään mentiin parin tunnin kuluttua ja siellä mummo pääse seisoskelemaan BIS4-pallille. Mukavan rento tapahtuma :) Fasu oli myös mukana kertaamassa. Fasu esiintyi loppujen lopuksi ihan nätisti ja sai punaisen nauhan, mutta ei sitten muuta.

Tänään sitten huomasin että sekä Raili että Elli juoksevat molemmat! Erinomaista yhteistyötä tytöt ;) Raililta jää ikävä kyllä loppukuun taipumuskoe välistä, mutta onneksi pääsemme kuitenkin osallistumaan tällä viikolla agilityn piirimestaruuksiin ja tollereiden rotumestaruuksiin ensikuun lopussa, jes!

Sissi pun2, ikä 4kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti