perjantai 25. huhtikuuta 2014

Myrock's-treffit

Pitkänäperjantaina lähdettiin Paavon ja Railin kanssa ajamaan kohti Tammelaa ja Myrock's-treffejä. Päivä oli kaunis, seura huippulaatua ja tarjoilut erinomaiset, joten päivä sujui todella nopeasti. Kiitos kaikille mukavasta päivästä! :)

Päivän kouluttajana toimi Marja Aspala ja häneltä saatiinkin paljon hyviä vinkkejä siihen, miten lähdetään Railin malttia kasvattamaan ja äänen käyttöä hillitsemään. Treenit sisälsivät paljon paikalla istumista, häiriöheittoja, ampumista ja sorsapillin soittoa. Tehtiinpä Railin kanssa myös ensimmäisen kerran walk up tyyppinen harjoitus, koira hoksasi asian paljon paremmin kuin minä :D  Kyllä se Railikin varsin nopeasti hoksasi että maltti täytyy vain säilyttää ja se pilli kurkussa on parempi pitää hiljaa. Työtä näiden kohtien suhteen saadaan vielä tehdä, mutta Marjan mukaan tilanne ei ole paha :) Katsotaan tuottavatko kotitreenit yhtä hyviä tuloksia kuin tällainen ammattilaisen pitämä koulutuspäivä. Lisäksi Railin kanssa tehtiin linjaharjoituksia.

Tarkkaavaisina odotellaan

Lähihakuun lähetystä

Linjaa


Marjan tarkan katseen alla lähdössä linjalle

Täysillä eteeeeeen!

Löytyi!

Kaunis taitava Rai <3

Damit lentää ja sorsapilli soi, mutta paikallaan pitäisi malttaa istua...


Viimeinen pitkä linja suoritettiin ilman pienintäkään ongelmaa :)

Dami tulossa perille asti


Ansaittu palkka :)

Loppupalautteen aika, Raililla kieli roikkuu, mutta vielä olisi jaksanut tehdä :)

Raili pääsi treffeillä myös elämänsä ensimmäiselle verijäljelle. Hieman olin skeptinen jäljestyksen suhteen, minulla kun on ollut se käsitys ettei Raili osaa/malta jäljestää.  Flikka kyllä kumosi nämä käsitykset ihan ensimetreillä. Raili löysi alkumakauksen ihan itsenäisesti ja pienen tutkimisen ja pohtimisen jälkeen lähti ilman erillistä kehoitusta seuraamaan jälkeä. Niin sitä vain mentiin polkujen ja ojien yli ilman pienintäkään epäröintia. Makauksia ei ihan hirveästi huomioitu. Saatuaan vainun kaadosta Raili jätti jäljestyksen ja alkoi rengastamaan aluetta. Kaato löytyi pienen pyörimisen jälkeen ja Railin käyttäytyminen kaadolla oli rauhallista, mutta kiinnostunutta. Pienen tutkimisen jälkeen peuran sorkka otettiin suuhun ja se oli kyllä niiiin ihana. Johannan mukaan Railin suoritus oli ensikertalaiseksi erinomainen, varsinkin kun oltiin heti lähes täysimittaisella jäljellä :D Voi vitsi kun olin taas niin ylpeä tuosta sintistä. Kyllä sillä olisi taitoja tuonne jäljestyspuolellekin, mutta mistä saadaan omistajalle se innostus lähteä vetämään niitä jälkiä? Eläkelaji? Ai niin, mejän piti olla Ellinkin eläkelaji, mutta vähän on jäänyt vähiin nuo mejäilyt :P


Tarkaa työtä ekalla verijäljellä
Kaato löytyi :)
Treenailuja on jatkettu tällä viikolla kotona. Agilitytreeneihin päästiin juoksutauon jälkeen. Vielä pitäisi parit kisat käydä juoksemassa ennen kesän päätapahtumaa eli agilityn SM-kisoja!
Keskiviikko iltana käytiin Noormarkussa treenaamassa Eveliinan ja Sutin kanssa. Alkuun otettiin malttitreenejä. Tämän jälkeen jatkettiin kakkosmarkkeerauksilla pellolla. Koska kakkoset sujuivat ihan hyvin, uskalsin viedä tehtävän seuraavalle tasolle eli kolmosmarkkeerauksiin. Hieman tyttö ihmetteli että mitä mitä, mutta aika äkkiä laskutaito karttui ;) Vielä saadaan paljon vahvistaa sitä että niitä kaikkia kolmea damia ei tarvitse tuoda samalla kertaa. Mutta on tuo kyllä ehdottomasti mun koirista paras markkeeraaja. Treenasimme myös lähihakupillitystä ja ensimmäistä kertaa mulle tuli se tunne että Raili on hoksannut jutun juonen.  Ensimmäsitä kertaa se linjalla täydestä vauhdista vetäisi jarrut kiinni pillityksen kuullessaan ja alkoi etsimään! JEE!!!!! Ja teki sen vielä kaksi kertaa, sekä motivoituna että sokkona ;) Pikku hiljaa, pikku hiljaa...

Sunnuntaina Vaasan KV, lempi näyttelypaikkani, tollojen , tukan ja koohon kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti