maanantai 16. kesäkuuta 2014

Agility SM 2014

Vuoden päätapahtuma on nyt takanapäin eli agilityn Suomen mestaruus 2014 kilpailut. Aivan huikea kokemus, huikea kilpailu ja loistavasti toteutettu tapahtuma! Ihana ketyni oli jälleen korvaamaton ja kannustusjoukot olivat koko viikonlopun aivan loistavat, erityisen liikuttunut olin sunnuntaina paikan päälle ilmestyneistä tolleristeista :)

Lauantaina oli joukkuekilpailu. Raili edusti Wecaa ja Paavo tolleriyhdistystä. Lauantaina sai herätä jo klo 5.00, jotta oltiin kisapaikalla klo 7 ja eka rataantutustuminen jo heti kahdeksan jälkeen. Kova saavutus näin aamu-uniselle ihmiselle.
Raili aloitti Wecan medien joukkuesuoritukset ja teki oikein mukavan radan, ohjaajan piikkiin meni 5vp kielto niistosta. Mutta ei ollenkaan huono aloitus meidän arvokisoille, molemmille ensimmäinen sellainen ja fiilis oli loistava :)


Paavon harteille jäi tollereiden ankkuriosuus. Hylätyksihän se meni, mutta meillä oli kivaa, hymy huulilla tultiin maaliin, vaikka samalla hieman haikea mieli valtasi mielen. Nämä olivat Paavon viimeiset agilitykisat... Mutta mikäs sen parempi paikka lopettaa kuin arvokisojen ankkuriosuus, loppusuora täysillä taputusten saattelemana :)

Sunnuntaina oli viikonlopun kohokohta, yksilökilpailut. Rata oli paikoitellen haastava ja aloin olemaan hieman paniikin partaalla. Mutta oman vuoron lähestyessä ja lähtökarsinassa odotellessa olin aivan rento. Olimme Railin kanssa vain aivan malttamattomia pääsemään radalle. RaiRai oli aivan kierroksilla. Karkasi taas lähdössä, onneksi ehdein palauttamaan sen takaisin paikalleen. Tähän varastamiseen pitää nyt kyllä puuttua. Radalla oli pari suoraa vauhtipätkää ja niinhän siinä sitten kävi että esteen nro5 jälkeen tajusin että olen auttamattomasti myöhässä esteen nro 8 takaakierrosta. Ei minun jaloilla ollut pienintäkään mahdollisuutta ehtiä törkkäämään Railia takaakierrolle, joten väärään suuntaanhan se sen hyppäsi eli hyl. Juostiin kuitenkin rata ihan fiilistely mielessä loppuun asti ja saatiin mm. hienot kepit suoritettua :) Ei tämä todellakaan meidän paras ratasuoritus ollut, mutta kivaa oli, jäi aivan uskomattoman hienot muistot! Ja yksi unelman toteutui, sain osallistua sm yksilökilpailuihin! Seuraava unelma olisi sitten joskus päästä finaaliin asti, siinä tavoiteltavaa sitten vaikka ensi vuodelle ;) Kaiken kaikkiaan upea suoritus Raililta koko viikonlopun ajan, varsinkin kun ottaa huomioon että meidän kisaurakin alkoi vasta vajaa vuosi sitten. Tavoitteena oli olla arvokisoissa vuonna 2015, tämä että vaaditut tulokset olivat kasassa jo vuodelle 2014 oli pelkkää extraa. MM-karsintoihin ei kuitenkaan malteta lähteä, ehkä ensi vuonna?


Alla olevat kuvat yksilöradalta ottanut Katri Linna, kiitos ihanista muistoista!









Hieno tyttö, hylystä huolimatta kivvaa oli!
Ai niin! Siiseli kävi sunnuntaina arvioitavana Pöytyällä, tuloksena PN1 SERT VSP!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti